Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Με τα γνωστά προβλήματα συνεχίζει η Skoda Ξάνθη

Μια κλήση σε Εθνική Ομάδα και δύο παίκτες που θα δοθούν δανεικοί σε μικρότερες ομάδες γνωστοποιήθηκαν στην ομάδα της Θράκης

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Χωρίς απρόοπτα πέραν των γνωστών προβλημάτων του Ντίκα και του Γκατσολάρι συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Μετά τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων κατά τη διάρκεια των οποίων οι Ακρίτες είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να περάσουν οικογενειακές στιγμές, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ρίχνει βάρος στη φυσική κατάσταση προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του να επανέλθουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Παράλληλα, η Ξάνθη θα παραχωρήσει δανεικούς τους Γιώργο Λαζαρίδη και Παύλο Καθάριο. Ο πρώτος (19χρονος επιθετικός) τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Νίκης Βόλου στο Πρωτάθλημα της Football League 2, ενώ ο δεύτερος (19χρονος δεξιός χαφ) με αυτή του Αγροτικού Αστέρα στη Football League.

Τέλος, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Γούτας κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Νέων, Κώστα Τσάνα στην αποστολή για το διεθνές φιλικό τουρνουά που διοργανώνει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρωσίας από τις 4 έως τις 10 Ιανουαρίου στην Αγία Πετρούπολη

.