Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

To Dancing on Ice στην Ξάνθη!!!

Πολύς κόσμος στο καινούριο παγοδρόμιο σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ


Σε χρόνο ρεκόρ στήθηκε το Παγοδρόμιο στο Elisso Hotel μέσα στις γιορτές και μάλιστα ξεκίνησε ήδη την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων την λειτουργία του.

Πολύς κόσμος, μικροί και μεγάλη παρελαύνει καθημερινά σε ρόλο DANCING ON ICE, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ώρα στοιχίζει 9 Ευρώ, ενώ το ένα ευρώ πάει στο ΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης.

Ανώνυμοι επισκέπτες στο maxitisthrakis.blogspot.com ωστόσο με μηνύματά τους, ισχυρίζονται ότι δεν έχει δοθεί ακόμη άδεια στο παγοδρόμιο και υπάρχει κίνδυνος σοβαρών ατυχημάτων. Μάλιστα οι ίδιοι ανώνυμοι κύριοι αφήνουν και... υπονοούμενα ότι «καλύπτουμε» εμείς σαν εφημερίδα και σαν μπλόκ τη συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ εμείς ήμασταν οι μόνοι που εξ’ αρχής εκφράσαμε απορίες και επιφυλάξεις για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στο Elisso Hotel με αποτέλεσμα να μην μας έχουν απαντήσει μέχρι σήμερα Δήμαρχος αλλά και αντιπολίτευση (Χρίστος Πούλιος - Θανάσης Ξυνίδης) κατά πόσο ΣΥΝΝΟΜΗ είναι η όλη διαδικασία.

Ωστόσο και μετά από έρευνα που κάναμε, διαπιστώσαμε ότι «εκτός από την τέντα που στήθηκε για να «προστατεύσει» όσους κάνουν παγοδρόμιο, τα υπόλοιπα είναι σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο Νόμος, ενώ σε περίπτωση ατυχήματος (όπως ρωτούσαν και οι επισκέπτες στο μπλοκ του «Μ»), η εταιρεία έχει ασφαλισμένους όλους όσους φοράν...παγοπέδιλα και μπαίνουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους επάνω στον πάγο!


ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ

ΘΑ πρέπει πάντως να τονίσουμε ότι οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν αναλάβει ήδη δουλειά και προσπαθούν με κάθε τρόπο να κάνουν πιο ελκυστικό το ξενοδοχείο που ανέλαβαν με υπέρογκα χρέη και τα οποία ήδη ξόφλησαν σε μεγάλο βαθμό, κλείνοντας σοβαρές εκκρεμότητες με τον πρώην ιδιοκτήτη Παναγιώτη Ανδρικόπουλο, ωστόσο αναπάντητα παραμένουν τα ερωτηματικά της κοινής γνώμης για τον «μαγικό» τρόπο με τον οποίο άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς στο Elliso Hotel.

Φήμες που έφερναν τον Μανώλη Φανουράκη να αναλαμβάνει νέος διευθυντής του ξενοδοχείου ή τις καφετέριες προς το παρόν διαψεύδονται, ενώ οι ιδιοκτήτες χαρακτήρισαν το ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ως μια πρώτη ελκυστική πρόσκληση-πρόκληση σε αυτούς που έμαθαν να ρισκάρουν, για να δοκιμάσουν με τα ειδικά πέδιλα τις ικανότητές τους και παράλληλα μετά από αυτό, να πιούν έναν καφέ ή ένα ποτό στα καφέ μπαρ του Elliso Hotel.
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/