Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ξυνίδης για συσσίτια και εθελοντική προσφορά των Συμβούλων στην Ξάνθη

Δεν φαίνεται ότι εξασφαλίζει, ακόμη, την αμέριστη υποστήριξη των υπολοίπων δημοτικών συμβούλων η πρόταση Θανάση Ξυνίδη για δίχτυ κοινωνικής προστασίας

       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Δεν φαίνεται ότι εξασφαλίζει, ακόμη, την αμέριστη υποστήριξη των υπολοίπων δημοτικών συμβούλων η πρόταση Θανάση Ξυνίδη για δίχτυ κοινωνικής προστασιάς.
Στο κλείσιμο της πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο Θανάσης Ξυνίδης επεσήμανε την ανάγκη για ένα κοινωνικό δίχτυ προστασίας, ελλείψει συντονισμού συλλόγων και φορέων που προχωρούν μεμονωμένα. O Hλίας Βασιλούδης σημείωσε ότι είναι ανάγκη αλλαγής προτεραιοτήτων σε μια τέτοιο εποχή.
Παράλληλα, ο Θανάσης Ξυνίδης προχώρησε και σε μια άλλη πρόταση, η οποία μάλλον «σκαλώνει» στους άλλους συμβούλους. Ζήτησε οι αντιμισθίες των δημοτικών συμβούλων για το 2011 να κατατεθούν σε ένα φορέα που θα συσταθεί προκειμένου αυτές τις ημέρες οι πολίτες που δεν έχουν ούτε τα βασικά να βρουν ένα πιάτο ζεστό φαϊ. Όμως προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, προτείνοντας οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να προσφέρουν εθελοντικά με την παρουσία τους την δημιουργία των συσσιτίων.



Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/