Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Έρχεται σε λίγο (και ως το τέλος του χρόνου) το "ThrakiLive Top500"

Κάθε τρεις ώρες δείτε αναλυτικά τις 500 κορυφαίες αναρτήσεις στο blog μας, όπως εσείς τις κατατάξατε με τη δημοφιλία τους, κάνοντας άτυπα την ανασκόπηση της χρονιάς


        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Άλλος ένας χρόνος φτάνει στο τέλος του. Με την σημερινή γιορτή των Χριστουγέννων ουσιαστικά άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του 2011 και την αυγή του 2012.

Όπως κάθε χρόνο, τέτοιες ημέρες, πλήθος είναι οι ανασκοπήσεις στα ΜΜΕ. Εμείς, αντί άλλης ανασκόπησης, θα σας παρουσιάσουμε τις 500 δημοφιλέστερες αναρτήσεις του blog μας για το 2011.

Κάθε τρεις ώρες θα παρουσιάζουμε δέκα από τις κορυφαίες αναρτήσεις μας για το 2011 σε μορφή count down κατεβαίνοντας σταδιακά από το νούμερο 500 ως το νούμερο 01, έτσι όπως αναδειχθήκανε με τα κλικς που τους κάνατε στην διάρκεια της χρονιάς.

Με αυτόν τον τρόπο θα θυμηθούμε τα σημαντικότερα γεγονότα για την Θράκη (και όχι μόνο) το 2011. Ευκαιρία να τεστάρετε και εσείς τις γνώσεις σας, να δείτε τι ξέρετε και τι όχι και να θυμηθείτε μαζί μας.

Και όλα αυτά, παράλληλα με την υπόλοιπη επικαιρότητα. Το ειδησεογραφικό ταξίδι με το ThrakiLive θα είναι συνάμα και… νοσταλγικό αυτήν την τελευταία εβδομάδα του 2011...

.