Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Έρχονται εκκαθαρίσεις στην Ξάνθη

Η νέα χρονιά αναμένεται να σηματοδοτήσει και την έναρξη των εκκαθαρίσεων στο ρόστερ της ακριτικής ομάδας

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Μπορεί η ως τώρα πορεία της Ξάνθης στο πρωτάθλημα να είναι αρκετά ικανοποιητική, αυτό δε σημαίνει όμως πως δεν μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη και να διορθωθούν αστοχίες που αφορούν κυρίως στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Η πρόσφατη τοποθέτηση του Χρήστου Πανόπουλου άλλωστε δείχνει πως η διοίκηση δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένη, κυρίως από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, και αναμένεται σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία να προχωρήσει σε εκκαθαρίσεις στο ρόστερ.


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετά την επιστροφή των Ακριτών από τις διακοπές για τις γιορτές θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις έτσι ώστε να αποδεσμευθούν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν προσφέρει ως τώρα τα αναμενόμενα. Ήδη οι φήμες αναφέρουν πως οι Ντίκα και Μάρα είναι κοντά στην έξοδο, ενώ δεν αποκλείεται και δύο νεαροί, με επικρατέστερους τους Καθάριο και Λαζαρίδη, να δοθούν δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να επιστρέψουν πιο ώριμοι στην Ξάνθη.

Από εκεί και πέρα, δεδομένα θα γίνουν και κάποιες προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας, με την περίπτωση του Πλατέλλα της Καλλιθέας να ενδιαφέρει την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Υπάρχει η σκέψη πάντως να δοθεί δανεικός και αυτός ο ποδοσφαιριστής αν αποκτηθεί, με τη Δόξα Δράμας να έχει εκφράσει ενδιαφέρον.

.