Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο Διδυμοτείχου για το θάνατο του Γιώργου Ροκίδη

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σουφλίου εξαιτίας του θανάτου του αντιδημάρχου
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

«Σχετικά με την αναγγελία θανάτου του Αντιδημάρχου Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου μας Γεωργίου Ροκίδη»:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Διδυμοτείχου, σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου,


ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ:

1.Εκδίδει ΨΗΦΙΣΜΑ επί της αναγγελίας θανάτου του Αντιδημάρχου Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου μας, Γεωργίου Ροκίδη, το οποίο έχει ως ακολούθως: 1.«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διδυμοτείχου εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του Αντιδημάρχου Γεωργίου Ροκίδη.

2.Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στα Δημοτικά καταστήματα του Δήμου Διδυμοτείχου σήμερα (5-1-2012) και αύριο (6-1-2012) ημέρα της κηδείας του.

3.Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημάρχου, του Δημοτικού Συμβουλίου, της Δημοτικής Κοινότητας Διδυμοτείχου και των εργαζομένων του Δήμου.

4.Να συνοδεύσει τη νεκρώσιμη ακολουθία η φιλαρμονική του Δήμου Διδυμοτείχου.

5.Η κηδεία του εκλιπόντος Αντιδημάρχου Γεωργίου Ροκίδη να γίνει με δαπάνη του Δήμου Διδυμοτείχου, κατά το άρθρο 140 παρ. 4 του Ν.3463/2006.

6.Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του εκλιπόντος, στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διδυμοτείχου.

7.Το παρόν ΨΗΦΙΣΜΑ να σταλεί στους οικείους του εκλιπόντος, να δημοσιευθεί στον τοπικό Τύπο και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.

8.Να αποσταλεί το παρόν ΨΗΦΙΣΜΑ στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στην κυρία Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.»

9.Η κηδεία του εκλιπόντος Αντιδημάρχου Γεωργίου Ροκίδη να γίνει με δαπάνη του Δήμου Διδυμοτείχου, κατά το άρθρο 140 παρ. 4 του Ν.3463/2006.

10.Εγκρίνει τη διάθεση ανάλογου ποσού, για την κάλυψη της δαπάνης που θα προκύψει, σε βάρος σχετικού κδικού του προϋπολογισμού του Δήμου Διδυμοτείχου, οικονομικού έτους 2012.


Αιωνία του η μνήμη

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΠΑΛΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

.