Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Θρακιώτικες συμμετοχές σε βαριά ήττα της Εθνικής Νέων Ποδοσφαίρου

Επαιξαν από ένα ημίχρονο ο Βοσνακίδης του Πανθρακικού και ο Γούτας της Ξάνθης στην ήττα με 5-1 από την Ουκρανία στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Από ένα ημίχρονο έπαιξαν οι δύο «θρακιώτες» ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην Εθνική Ομάδα Νέων κάτω των 18 ετών, στον πρώτο αγώνα του φιλικού διεθνούς τουρνουά «Valentin Granatkin» που διοργανώνει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρωσίας. Στην πρεμιέρα του τουρνουά η Ελλάδα γνώρισε στην Αγία Πετρούπολη βαριά ήττα με 5-1 από την Ουκρανία, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι η Εθνική Ομάδα προηγήθηκε με τέρμα του Σούκια στο 1ο μόλις λεπτό.
Ως βασικός αγωνίστηκε ο Δημήτρης Βοσνακίδης του Πανθρακικού που έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο αγωνίστηκε ο Δημήτρης Γούτας της Skoda Ξάνθης, που μάλιστα επισήμως και με βάση το φύλλο αγώνα κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Τσάνα να αντικαταστήσει στον αγωνιστικό χώρο το έτερο «θρακιώτη» της ομάδας.

Αναλυτικά, η σύνθεση της Εθνικής Νέων: Χουτεσιώτης, Παπουτσογιαννόπουλος (46 Πολιανίδης), Χουχούμης, Βοσνακίδης (46΄ Γούτας), Καντούτσης, Σιώπης, Μουζακίτης (46΄ Παναγιωτούδης), Σούκιας, Γιαννίτσανης (70΄ Σπανός), Παπαδημητρίου (46΄ Δώνης), Ιωαννίδης (46΄ Παλιάτσιος).

Επόμενη αντίπαλος της Εθνικής στον 3ο όμιλο του τουρνουά είναι η Ιταλία, την οποία αντιμετωπίζουμε στη 13.00 το μεσημέρι του Σαββάτου (7/1) στο γήπεδο SCC Peterburgksy. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιταλία στην πρεμιέρα του ομίλου νίκησε στις 4 Γενάρη με 5-0 την Ουκρανία, την ομάδα δηλαδή που μας έριξε με την σειρά της πεντάρα στην δική μας πρεμιέρα.

Στον 1ο όμιλο του τουρνουά αναμετρώνται οι ομάδες της Ρωσίας, της Λιθουανίας και της Λευκορωσίας. Τον 2ο όμιλο απαρτίζουν η Φινλανδία, το Αζερμπαϊτζάν και η τοπική ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, ενώ ο 4ος αποτελείται από την Τσεχία, την Τουρκία και τη Λετονία. Οι νικήτριες ομάδες των τεσσάρων γκρουπ προκρίνονται στα ημιτελικά του τουρνουά, που θα διαρκέσει ως τις 10 Ιανουαρίου, ενώ οι υπόλοιπες θα παίξουν για τις θέσεις 5-12.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/