Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Υπάλληλος της ΔΕΥΑΞ αρνήθηκε τη θέση της Οικονομικής Διευθύντριας που παραιτήθηκε ;

Απροθυμία των υπαλλήλων να αναλάβουν θέσεις ευθύνης, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, φαίνεται ότι έχει πλήξει τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης της Ξάνθης

            ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ

Απροθυμία των υπαλλήλων να αναλάβουν θέσεις ευθύνης, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, φαίνεται ότι έχει πλήξει τη ΔΕΥΑΞ.

Και αυτό καθώς , σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του XanthiPress.gr, μετά την παραίτηση της Οικονομικής Διευθύντριας της Επιχείρησης Φ. Μιχαλακοπούλου, εξαιτίας της εμπλοκής της στην υπόθεση των διώξεων για απιστία και της πίεσης των υπηρεσιακών θεμάτων, δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθυμος υπάλληλος να τη διαδεχθεί.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες αυτές, ο υπάλληλος που συγκεντρώνει τις απαραίτητες προϋποθέσεις να αναλάβει τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή, δεν δέχθηκε τον ορισμό του σε αυτή τη θέση ευθύνης αυτά και προτίμησε να παραμείνει στα καθήκοντα που έχει μέχρι σήμερα.


Τεταμένο κλίμα στους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΞ

Η πρωτόγνωρη αυτή εξέλιξη έχει την εξήγησή της καθώς στο προσωπικό της επιχείρησης το τελευταίο διάστημα έχει προκληθεί σοβαρή αναστάτωση. Τόσο οι θεσμικές αλλαγές που έχουν δημιουργήσει ανασφάλεια και τεράστιες απώλειες εισοδημάτων, όσο και ο φόβος από την εμπλοκή υπαλλήλων στην υπόθεση της απιστίας με τις διώξεις για δύο από αυτούς και τους περιοριστικούς όρους που επιβλήθηκαν, έχουν δημιουργήσει τεταμένο κλίμα. Αν συνυπολογιστεί ότι οι σχέσεις υπαλλήλων-Διοίκηση δεν βρίσκονται και στο καλύτερο σημείο για διάφορους λόγους (ένας εκ των οποίων η δραστική μείωση των υπερωριών), τότε είναι σαφές ότι υπάρχει αναταραχή και φόβος.


Ο Κάρτης θα ασκεί παράλληλα τα καθήκοντα του Οικ. Διευθυντή !

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του XanthiPress.gr, μετά το αδιέξοδο που προκαλείται από την άρνηση να αναλάβει καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντή ο υπάλληλος με τα σχετικά προσόντα, τα καθήκοντα αυτά θα ασκεί παράλληλα με αυτά του Αν. Γενικού Διευθυντή, ο Παναγιώτης Κάρτης.

 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/