Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Παραίτηση με αιχμές για μη απόδοση οικονομικού απολογισμού του 1ου φεστιβάλ Μαρώνειας – Σαπών

Οικονομικά στοιχεία της διοργάνωσης
ζήτησε ο ανεξάρτητος δημοτικός
σύμβουλος Ματθαίος Μπαξεβάνης, 
που αποχώρησε από την παράταξη
της πλειοψηφίας πριν μερικούς μήνες

                        ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Παραιτήθηκε από μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανάπτυξης Μαρώνειας – Σαπών, αφήνοντας φανερές αιχμές προς τον πρόεδρο αυτής, αλλά και τη δημοτική αρχή για τη μη απόδοση οικονομικού απολογισμού του 1ου φεστιβάλ Μαρώνειας – Σαπών μέχρι σήμερα.
Ο λόγος για τον δημοτικό σύμβουλο Ματθαίο Μπαξεβάνη, ο οποίος να θυμίσουμε ότι προ μηνών είχε δηλώσει την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη της πλειοψηφίας.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης: «Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, παρακαλώ να γίνει δεκτή από το σώμα η αίτηση παραίτησής μου από τη θέση του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανάπτυξης Μαρώνειας – Σαπών οριστικά. Υποβάλλω την παραίτησή μου από την συγκεκριμένη θέση, επειδή παρότι παρήλθαν 6 μήνες από την ολοκλήρωση του 1ου φεστιβάλ Μαρώνειας – Σαπών του οποίου διοργανωτής ήταν η ΚΕΜΑΣ, δυστυχώς δεν έχει γίνει, ούτε έχει δημοσιοποιηθεί ο οικονομικός απολογισμός των εκδηλώσεων.

Παρακαλώ η παρούσα να διαβιβαστεί στον γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης και στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΜΑΣ».

 
Πηγή:  http://www.xronos.gr/