Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Λαθρομετανάστες οι τρεις δραπέτες χθες βράδυ από την Ξάνθη

Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες των αστυνομικών αρχών, που έχουν τεθεί σε συναγερμό από τη μία άκρη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ως την άλλη

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Επιβεβαιώνονται  από την Α.Δ. Ξάνθης οι πληροροφορίες που θέλουν να βρίσκεται μεγάλο ανθρωποκυνηγητό σε εξέλιξη ζπό χθες το βράδυ για τη σύλληψη τριών κρατούμενων, οι οποίοι δραπέτευσαν από το κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης αργά το απόγευμα του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου 2012, αναστατώνοντας αστυνομικούς αλλά και κατοίκους της περιοχής.


Σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία, πρόκειται για τρεις λαθρομετανάστες, οι οποίοι λύγισαν σίδερα από τα κάγκελα του χώρου κράτησής τους και απέδρασαν.  Ήδη, σύμφωνα με το thrakitoday.com έχει δοθεί σήμα επείγουσας προτεραιότητας στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κινητοποιώντας προσωπικό και οχήματα για τη σύλληψη των τριών κρατούμενων.

Να θυμίσουμε ότι το σύνολο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης χρησιμοποιείται τις τελευταίες ώρες για να παρέχει την απαιτούμενη ασφάλεια σε κατοίκους και επισκέπτες στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στον δήμο της Ξάνθης επ’ ευκαιρία της αποκριάς και του ξανθιώτικου καρναβαλιού.

.