Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Σκληρή επίθεση του Φανουράκη στον Αβραμόπουλο μέσω... Mega: αφού δεν μας έδωσε τα τζιπ του Στρατού για το Καρναβάλι, ας υψώσει τουλάχιστον την ελληνική σημαία στα Ίμια...

Βολές του προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού στο Δήμο Ξάνθης προς τον υπουργό Άμυνας - μέσα από την πρωινή εκπομπή του καναλιού  (χάρη στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον Χρήστο Νέζο)
     ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ 2012: Σκληρή απάντηση του ΜΑΝΩΛΗ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο στο MEGA !


Όλα ξεκίνησαν όταν το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ απάντησε αρνητικά στο ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ σχετικά με τα στρατιωτικά τζιπ που κάθε χρόνο τα χρησιμοποιούν οι διοργανώτες του καρναβαλιού ξάνθης για να ρυμουλκήσουν τα άρματα της παρέλασης.

Ενώ το αίτημα έγινε εδώ και μήνες από το ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ, η ηγεσία του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ αξιώθηκε να απαντήσει και μάλιστα ΑΡΝΗΤΙΚΑ τρία μόλις 24ωρα πριν από τη μεγάλη παρέλαση.

Τελικά βρέθηκε λύση στο πρόβλημα που προέκυψε τις τελευταίες ώρες από τον πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού στο ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ Μανώλη Φανουράκη, μια και τα άρματα θα ρυμουλκηθούν από... τρακτέρ !!!

Σήμερα το πρωί, και στην εκπομπή του ΜΕGA " MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ " ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού στο ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ, Μανώλης Φανουράκης, έδωσε τη δική του απάντηση στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο σχετικά με την άρνησή του να μας δώσει την άδεια για να χρησιμοποιηθούν τα στρατιωτικά τζιπ για τη μεγάλη παρέλαση.

"Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού. Τη λύση τη βρήκαμε αλλά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν μας δόθηκαν τα τζιπ. Ευχή μου να δω την ελληνική σημαία πάνω στα ΙΜΙΑ που εδώ και 16 χρόνια κανένας δεν τόλμησε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να πάει να τη βάλει "

Μία απάντηση που εκφράζει πολλούς έλληνες, αλλά και την αγανάκτησή μας ως Ξανθιώτες που δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά μας.

Μπράβο στο Μανώλη !


Πηγή:   http://xanthi-blogs.blogspot.com/