Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ποια πασίγνωστη Θρακιώτισσα έντυσε... σκελετό την κόρη της;

Βρέθηκε σε αποκριάτικη εκδήλωση και ξεχώρισε με την συγκεκριμένη επιλογή αλά... Scream, αν και η ίδια (περιέργως) πρoτίμησε να μην βάλει κάποια στολή

    ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ


Μάσκες, χαρτοπόλεμοι, παιχνίδια, το παγοδρόμιο, το τρενάκι που σε ταξιδεύει στην Βενετία του καρναβαλιού, ο μεγάλος μύλος να βλέπεις την Αθήνα, όμορφη τόσο μακρινή και από ψηλά, το μεγάλο τρένο, παιδιά και μεγάλοι να παίζουν με την βαρύτητα πέφτοντας από ένα κόκκινο, φαγωμένο μήλο, πάρτι, χοροί και παραστάσεις με ήρωες της Κομέντια Ντελ Άρτε και φυσικά φάτσες βαμμένες – ρόλοι αποκριάτικοι.

Λούνα Πάρκα "Αηδονάκια" στο Μαρούσι. Το (παγωμένο) περασμένο Σάββατο. Τα παιδικά μαγουλάκια κατακόκκινα από την έξαψη, ιδρωμένα απ'το τρεχαλητό, τις τραμπάλες, τα φουσκωτά, τις αναρριχήσεις, τα δίκτυα. Η μέρα αφιερωμένη στα παιδιά του Χατζηκυριάκειου, που πιο πολύ από ποτέ έχουν ανάγκη από αγκαλιές και στοργή και στήριξη.

Ο Άγγελος Στελίου ήταν επί της υποδοχής και της γενικής φροντίδας. Ο Αντώνης Λουδάρος να απορεί πως δεν κουράζονται τα παιδιά με τόσο τρέξιμο (πως δεν παθαίνουμε ορθοστατική πίεση οι γονείς, δεν απορούσε!) και να μετανιώνει που δεν έφερε τα τέσσερα ανίψια του. Και ναι, ναι, η "δική μας" ξανθιώτισσα Ματθίλδη Μαγγίρα με την υπέροχη κόρη της ντυμένη αλά Scream.

Όπως είδαμε στα περιοδικά, για λίγες ώρες έγιναν και οι μεγάλοι παιδιά. Παίξανε μάλιστα συγκρουόμενα! Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο στην γκρίζα εποχή που ζούμε;

.