Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Η απάντηση του Κ. Βαξεβάνη στην αγωγή 1 εκ. ευρώ από τον Εφραίμ!

Αίσθηση προκαλεί ότι η αγωγή στρέφεται κατά του δημοσιογράφου και όχι και κατά της ΕΡΤ που φιλοξένησε την εκπομπή του, ενώ εκτείνεται σε... 48 σελίδες
      ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ ζητάει ο ηγούμενος Εφραίμ από τον Κώστα Βαξεβάνη, σε αγωγή που κατέθεσε εναντίον του.Την ανακοίνωση είχε κάνει πριν λίγες μέρες ο ίδιος στο Twitter του, κάνοντας μάλιστα ειρωνικά λόγο για «άνθρωπο υπεράνω χρημάτων, συγχωρητικό και θυσιαζόμενο».



Με αυτό το μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, ο γνωστός δημοσιογράφος γνωστοποίησε την αγωγή που του έστειλε ο Εφραίμ, ζητώντας ένα εκατομμύριο ευρώ!

Απαντάει, λοιπόν, ο Κώστας Βαξεβάνης:

"Η αγωγή που αναφέρεται ακόμη και σε δημοσιεύματα πριν από 3 χρόνια, φτάνει τις 48 σελίδες και υποστηρίζει πως έχει συκοφαντηθεί, ενώ έχει θιγεί η τιμή και η υπόληψή του. Αν και η αγωγή δεν μπορεί να σταθεί νομικά, αφού όσα έχουν γραφτεί στηρίζονται σε πραγματικά γεγονότα, δύο πράγματα είναι σημαντικά. Πρώτο: δεν γίνεται αγωγή και στα μέσα ενημέρωσης που φιλοξένησαν τις αποκαλύψεις αλλά μόνο στον Κώστα Βαξεβάνη.

Δεύτερο: γίνεται πρόχειρα και εσπευσμένα μετά την εκπομπή για το Βατοπέδι που προβλήθηκε στην ΕΡΤ και συντονίζεται με προσπάθειες που γίνονται για μία ακόμη φορά να κοπεί η εκπομπή. Ο Εφραίμ καταφεύγει σε αγωγές αλλά αρνείται κατ' επανάληψη να απαντήσει στα ντοκουμέντα που βγάζουμε παρά τις προσκλήσεις μας. Κάνει, λοιπόν, μια απέλπιδα προσπάθεια να καμφθεί όποια δημοσιογραφική προσπάθεια γίνεται για την αποκάλυψη του σκανδάλου και την προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών, κυρίως των πολιτικών», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του.

To trailer για το δεύτερο μέρος της εκπομπής "Το Βατοπαίδι σε νούμερα"


 
 
Πηγή:   http://www.zappit.gr/