Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ψηφοδέλτια στην Θράκη ετοιμάζει το Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά

Ο επικεφαλής του, ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε ότι στις εκλογές θα κατέβει με συνδυασμούς σ΄ όλη τη χώρα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Από την εκπομπή «Επί του πιεστηρίου» του Contra Channel, στην οποία ήταν προσκεκλημένος, o Γιάννης Δημαράς ξεκαθάρισε ότι, το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, θα κατέβει στις εκλογές που έρχονται με συνδυασμούς σε όλόκληρη τη Χώρα.

Πρόσθεσε, πώς σύντομα θα ανακοινωθεί σημαντικό μέρος των ψηφοδελτίων που συγκροτούνται.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Δημοσιογράφου Βασίλη Ταλαμάγκα ξεκαθάρισε πώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ θα δώσει στην δημοσιότητα τις Αρχές τις θέσεις και τους άξονες βάσει των οποίων μπορεί να υπάρξουν συνεργασίες , με στόχο την σωτηρία της πατρίδας.

«Καλύτερα φτωχοί και περήφανοι παρά φτωχοί και ταπεινωμένοι», επεσήμανε σε ερώτηση σχετικά με την εξέλιξη των διαπραγμάτευσεων της Ελληνικής Κυβέρνησης με την Τρόικα.

Ο Γιάννης Δημαράς, δεν παρέλειψε να χαιρετίσει και πάλι τη δημιουργία του Κινήματος των Μίκη Θεοδωράκη και Μανώλη Γλέζου, τους οποίους, είπε καταλήγοντας, πώς τιμά και σέβεται βαθύτατα για την προσφορά τους στους εθνικούς αγώνες.

Αξίζει να αναφερθεί, πώς κατά την διάρκεια της εκπομπής ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALCO, κ. Χρήστος Παναγόπουλος, αναφερόμενος στα ποσοστά των δημοσκοπήσεων επεσήμανε πώς το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ καταγράφει μια δυναμική παρουσία με ανοδική πορεία σε όλη την ελληνική επικράτεια, κάτι που όπως εξήγησε «δημοσκοπικά είναι ιδιαιτέρως ουσιαστικό».

.