Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Αναβλήθηκε το Εύμοιρο-Ακροπόταμος: μόνο πόλο θα μπορούσε να παιχτεί στο γήπεδο της Ξάνθης

Ισόπαλη στο ντέρμι κορυφής η Νέα Χιλή με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου
Νίκησαν οι Σάπες, έχασαν το Σουφλί, τα Αρριανά και ο Ορφέας Ξάνθης

      ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ




Δύο βαθμούς άφησε στη Νέα Χιλή ο Εθνικός Σιδηροκάστρου, καθώς έμεινε στο 1-1, αλλά παρέμεινε πρώτος. Ο Μ. Αλέξανδρος Νέας Ζίχνης νίκησε 3-0 τον Ορφέα Ξάνθης και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς. Η Καβάλα νίκησε 1-0 τον Αετό Αρριανών, ενώ ο Ορφέας Ελευθερούπολης επικράτησε με το ίδιο σκορ της ΑΕ Πιερέων. Η Προσοτσάνη επιβλήθηκε 2-1 του Εβρου Σουφλίου, ενώ το ματς των Πόντιων Ευμοίρου με τον Άρη Ακροποτάμου αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου

Πιο συγκεκριμένα, το γεμάτο νερά γήπεδο θύμιζε περισσότερο με πισίνα παρά αγωνιστικό χώρο και όπως ήταν φυσικό αναβλήθηκε η αναμέτρηση των Ποντίων Ευμοίρου με τον Άρη Ακροπόταμου. Ο διαιτητής Παπαγγέλης και οι βοηθοί του κ.κ. Χαμαλίδης και Γκιόσης από την Κομοτηνή, συμπλήρωσαν μεν το φύλλο αγώνα, αλλά με την είσοδο στο γήπεδο με τις δύο ενδεκάδες διαπίστωσε ότι ήταν ακατάλληλος ο αγωνιστικός χώρος και ανέβαλε την διεξαγωγή του παιχνιδιού, πιθανόν για άλλη ημερομηνία καθώς δεν αναμένεται να αλλάξει η κατάσταση ούτε και τη Δευτέρα (6/2) το απόγευμα.

Πάντως για να μην προσέλθουν και πάλι οι δύο ομάδες και η διαιτητική τριπλέτα, θα πρέπει να γίνει επίσημη ανακοίνωση από την επιτροπή Δ’ Εθνικής για αναβολή σε νεότερη ημερομηνία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
 
 
Γ.Σ. Προσοτσάνης - Έβρος Σουφλίου  2-1


Α.Ε. Ποντίων Ευμοίρου - Άρης Ακροπόταμου ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Ορφέας Ελευθερούπολης - Α. Ε. Πιερέων 1-0

Α.Ο. Καβάλας - Αετός Αρριανών  1-0

Α.Ε. Ν. Χηλής - Εθνικός Σιδηροκάστρου  1-1

Μ. Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης - Ορφέας Ξάνθης  3-0

Ελπίδα Σαπών - ΑΕ Αμπελοκήπων 3-0 α.α.
 
.