Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ωρα ανόδου σήμερα για το μπάσκετ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Η ομάδα έχει ραντεβού με την ιστορία καθώς πηγαίνει στην Καβάλα και με θετικό αποτέλεσμα από την Αγία Βαρβάρα ανεβαίνει στην Γ' Εθνική από τα τοπικά της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

  ΤΟ PREGAME ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Ραντεβού με την ιστορία έχει το απόγευμα του Σαββάτου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στις 18:00, όπου και φιλοξενείται από την δυνατή ομάδα της Αγίας Βαρβάρας. Πρωταρχικός στόχος για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης είναι η νίκη ενώ στην χειρότερη περίπτωση στόχος είναι να μην μπορέσει η Αγία Βαρβάρα να καλύψει το -7 του πρώτου γύρου.

Καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας η ομάδα του Εθνικού προετοιμάστηκε όσο το δυνατόν καλύτερα, χωρίς να υπάρχει άκρατος ενθουσιασμός. Στόχος είναι η συγκέντρωση από το πρώτο κιόλας λεπτό και η διατήρηση της ψυχραιμίας στις κρίσιμες φάσεις. Το πάθος ήταν το στοιχείο το οποίο έκρινε την αναμέτρηση του πρώτου γύρου και σίγουρα είναι αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.

Και οι δύο ομάδες έχουν δουλέψει αρκετά αυτήν την εβδομάδα, διατηρώντας χαμηλούς τόνους. Το κλειστό γυμναστήριο αναμένεται να προσελκύσει αρκετούς φίλους του αθλήματος, καθώς πρόκεται για ένα ιστορικής σημασίας παιχνίδι ενώ είναι σημαντική στιγμή για το μπάσκετ του Έβρου.

Διαιτητικό δίδυμο ορίστηκε να αυτό των κυρίων Ξενικάκη-Τατούδη , με την ευχή όλων να περάσουν απαρατήρητοι. Το thrakisport.gr θα βρεθεί στο κλειστό των Ποταμουδίων με τον Βασίλη Στοάκη και θα σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής, με την ευχή πως το ροζ φύλλο αγώνα θα έρθει στην Αλεξανδρούπολη.

 
Πηγή: http://www.thrakisport.gr/