Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ο νεαρός θρακιώτης με τα πολλά αυτόγραφα από το Παγκόσμιο Στίβου

Είναι γιος πρώην αντινομάρχη, βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη και απέσπασε από όλους σχεδόν τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές

                  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

Από τους πιο τυχερούς φιλάθλους που ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου είναι ο εικονιζόμενος Χάρης Κολκούρης, γιος του τέως αντινομάρχη Έβρου Θανάση (επί εποχής Ζαμπουνίδη).

Ο μικρός φίλαθλος έσπευσε στο διήμερο που βρέθηκε με τον πατέρα του και την λοιπή αποστολή στις κερκίδες του«Atakoy Sports Athletics Arena» να ζητήσει και να πάρει αυτόγραφα από το σύνολο σχεδόν των διαγωνιζόμενων αθλητών που κατέκτησαν χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, περιλαμβανομένου φυσικά του «δικού μας» Δημήτρη Χονδροκούκη αλλά και της ρωσίδας επικοντίστριας Γέλενα Ισινμπάγιεβα.

Ο μικρός Χάρης ζήτησε μάλιστα τα αυτόγραφα αυτά όχι πάνω σε οποιοδήποτε χαρτί αλλά στο επίσημο πρόγραμμα της διοργάνωσης που φιλοξενήθηκε το περασμένο παρασκευοσαββατοκύριακο στην Πόλη. Αυτό το πρόγραμμα με μερικές από τις υπογραφές που απέσπασε επιδεικνύει και στo «Thrakisport.gr» με υπερηφάνεια, μέσα στο λεωφορείο της επιστροφής και την ώρα που βρισκόμασταν πλέον στα ελληνοτουρκικα σύνορα, λίγο πριν την γέφυρα των Κήπων.
Όπως γίνεται αντιληπτό, η έμπνευση του μικρού να ζητήσει εκεί όλα τα αυτόγραφα και να τα αποσπάσει από όλους σχεδόν τους παγκόσμιους πρωταθλητές δίνει στο συγκεκριμένο «βιβλιαράκι» συλλεκτική αξία, που μόνο λάτρεις του παγκόσμιου κλασικού αθλητισμού μπορούν να εκτιμήσουν.

Λογικό και επόμενο λοιπόν ο μικρός Χάρης να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος και χαμογελαστός, αν και την στιγμή της φωτογραφίας είχε έναν παραπάνω λόγο: μόλις είχε μάθε ότι η αγαπημένη του ομάδα, η ΑΕΚ, είχε κερδίσει με 2-0 στο αθηναϊκό ντέρμπι τον Παναθηναϊκό και σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ την προηγούμενη ημέρα, τον είχε πλησιάσει στην βαθμολογία. Δόθηκε έτσι η ευκαιρία στον αεκτζή Χάρη να κάνει την απαραίτητη καζούρα στον παοκτζή μπαμπά Σάκη...

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/