Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Προβληματισμός στην Ξάνθη

Άλλη μια εβδομάδα έντονου προβληματισμού ξεκινά σήμερα στα Πηγάδια με τον Ουζουνίδη να ψάχνει άμεσα για το γιατρικό πριν μπει η ομάδα σε πιο επικίνδυνα μονοπάτια
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Αλλη μία εβδομάδα έντονου προβληματισμού ξεκινά σήμερα Δευτέρα στην Ξάνθη και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ψάχνει να βρει το γιατρικό πριν η ομάδα μπει σε ακόμα πιο επικίνδυνα μονοπάτια.

Αν και στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η Ξάνθη παρουσίασε πολύ καλύτερο πρόσωπο από ότι στα προηγούμενα, η νίκη δεν ήρθε. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά δεν κατακτήθηκε ούτε ο βαθμός, με αποτέλεσμα η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη να μην προσφέρει πλέον ασφάλεια στους Ακρίτες.

Το θετικό, βέβαια, είναι ότι κατά δήλωσή του, ο Χρήστος Πανόπουλος στηρίζει προπονητή και ποδοσφαιριστές. Μένει πλέον οι τελευταίοι να βρουν τη λύση και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα αρχής γενομένης από το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η σημερινή ημέρα περιελάμβανε αποθεραπεία και η ευχάριστη είδηση για τον Ουζουνίδη είναι ότι δεν προέκυψαν προβλήματα από το χθεσινό ματς με τον ΠΑΣ.

.