Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Γιατί γέμισε με ελληνικές σημαίες χθες η Αλεξανδρούπολη;

Ποιοι ήταν οι 300 που συγκεντρώθηκαν στον Φάρο και πραγματιποίησαν πορεία στους δρόμους της πόλης, με ποια αφορμή έκαναν την εκδήλωση και τι ζήτησαν;

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση τιμής-μνήμης των δυο παλικαριών της ομάδας ΔΙΑΣ Ευαγγελινέλη Ιωάννη και Σκυλογιάννη Γεώργιου, που πέρυσι την 1 Μαρτίου του 2011 έπεσαν από σφαίρες δολοφόνων αλβανών και γεωργιανών μετά από καταδίωξη που είχε ξεκινήσει .

Την εκδήλωση παρακολούθησαν περί των 300 ελληνόψυχων, και πλήθος κόσμου όπου βρισκοτανε εκείνη την στιγμή στον χώρο.

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, και ακούστηκε ο εθνικός μας ύμνος.

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων και πατριωτικών οργανώσεων,

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΒΡΟΥ,

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ,

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,

ΕΘΝΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,

με τους πύρινους λόγους τους έθεσαν πολλά ερωτήματα προς την προδοτική πολιτική ηγεσία, ότι αφήνει ακάλυπτους τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ προφασιζόμενοι οικονομική αδυναμία.

Επίσης οι ομιλητές αναφέρθηκαν για την παράνομη λαθρομετανάστευση των συνόρων του Έβρου, ότι πρέπει να σταματήσει αυτή η αιμορραγία. Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Αλεξ/πολης με συνθήματα υπέρ της πατρίδος, και συνθήματα κατά της πολιτικής που ασκείτε στην χώρα μας.

Επίσης ο πρόεδρος της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας αναφέρθηκε στο χρηματοοικονομικό φόρουμ Θράκης με τον εξής χαρακτηρισμό «έχετε φίδι στο κόρφο σας» και με αυτό έκλεισε την ομιλία του.
 
 
Πηγή: http://patriotikikinisikavalas.blogspot.com/