Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Στην Κωνσταντινούπολη με 50μελή αποστολή ο Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης

Βρέθηκαν εκεί το προηγούμενο διήμερο, συνάντησαν τα μέλη του αντίστοιχου Συλλόγου της Κωνσταντινούπολης ενώ παραστάθηκαν και δικηγόροι που προεδρέυουν του "Συλλόγου Τούρκων Αλληλεγγύης Δυτικής Θράκης"
          ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε το διήμερο 8-9 Απριλίου ο Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης.


50μελής αποστολή του Συλλόγου, με επικεφαλής την Πρόεδρο Κυριακή Κιούση επισκέφθηκε το Δικηγορικό Σύλλογο της Κωνσταντινούπολης, όπου τους υποδέχθηκε ο ομόλογός της Ουμίτ Κοτσασακάλ και ο Γεν. Γραμματέας Χουσεΐν Εζμπέκ.

Από το Δ.Σ. Ξάνθης συμμετείχαν επίσης η Αντιπρόεδρος Ελένη Πολυχρονιάδου, ο Γραμματέας Γιάννης Τσιλιγγίρης και τα μέλη του Δ.Σ. Κατερίνα Τσιλιγγίρη, Μουζαφέρ Καπζά και Πέτρος Παυλίδης.

Στην επίσκεψη που έγινε στην έδρα του Δικηγορικού Συλλόγου της Κωνσταντινούπολης, επιβεβαιώθηκε η φιλία μεταξύ των δύο Συλλόγων που έχει ως επιπρόσθετο συνδετικό κρίκο τους μειονοτικούς δικηγόρους που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην περιοχή, ενώ υπήρξαν αμοιβαίες υποσχέσεις για εμβάθυνση της συνεργασίας.

Στη διάρκεια της παραμονής τα μέλη του Δ.Σ.Ξ. ξεναγήθηκαν και στους χώρους και τις δικαστικές αίθουσες απονομής της δικαιοσύνης της Κωνσταντινούπολης.

Παρόντες στις συναντήσεις ήταν και οι Μπουρχανεντίν Χακγκιουντέρ και Νετζμεττίν Χουσείν, δικηγόροι, Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας, αντίστοιχα, του "Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης".


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/