Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Έλαμψε ο Α.Σ. Φάρος Αλεξανδρούπολης

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά πινγκ πονγκ που διοργανώθηκε την Μ. Τετάρτη στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανθειας 
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 7ο συνεχές τουρνουά που πραγματοποιήθηκε την Μ. Τετάρτη στο χώρο του πολιτιστικού συλλόγου Άνθειας. Οι μικροί αθλητές ξεπέρασαν σε αριθμό τους 40 με τον Α.Σ ΦΑΡΟ 

Στην πρώτη τους εξόρμηση για αγώνες, οι μικροί πιγκπονίστες του ΦΑΡΟΥ έδειξαν ότι θα είναι οι μελλοντικοί πρωταγωνιστές του αθλήματος. Τα 5 μετάλλια που κατέκτησαν σε συνδυασμό με την μόλις 6μηνη ενασχόλησή τους με το άθλημα μιλάνε από μόνα τους.

Στην κατηγορία junior έως Γ' Δημοτικού ο Α.Σ ΦΑΡΟΣ σάρωσε τα μετάλλια κατακτώντας τα τρία εκ των τεσσάρων. Ο φοβερός σε όλη την διάρκεια των αγώνων Τσίτσιος Φίλιππος έχασε στις λεπτομέρειες απ' τον πολύ καλό αθλητή του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΥ Παπαδόπουλο Ιωάννη με 2-1 σετ. Τρίτοι αναδείχτηκαν οι πολλά υποσχόμενοι αθλητές του ΦΑΡΟΥ Μήλιας Γεώργιος και Χατζηκωνσταντινίδης Ιωάννης.

Στην επόμενη κατηγορία από Δ' Δημοτικού έως και Στ΄ Δημοτικού πρόσθεσε τα άλλα δύο μετάλλια ο νεοϊδρυθέν σύλλογος. Οι εξαιρετικοί αθλητές Μπίκος Βασίλειος και Ποτός Χάρης κάμφθηκαν στα ημιτελικά από δύο μεγάλα ταλέντα του αθλήματος τον Στέφανο Πιπιλικάκη και την Ηρώ Κοζάρη του Εθνικού που εν τέλει κατέκτησε την πρώτη θέση στη κατηγορία αυτή.

Στην κατηγορία των γυμνασίων οι αθλητές του ΦΑΡΟΥ έδωσαν την μάχη τους αλλά δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών. Στα αξιοσημείωτα οι νίκες του Μπινόπουλου Αναστάσιου απέναντι σε αθλητές με εμπειρία και πολλές διακρίσεις!!!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους γονείς αλλά και τους προπονητές Τσίμα Άγγελο και Ζαρειφίδη Λεωνίδα για το άψογο κλίμα και την καλή οργάνωση που επικρατεί στην ομάδα.......Συνεχίστε έτσι γιατί το μέλλον σας ανήκει!!!

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/