Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Αποκάλυψη: ο Πεταλωτής βάζει βέτο σε φιλόδοξο χριστιανό υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στην Ροδόπη

Προσπαθεί με τα κόλπα του... Στυλιανίδη να αποδυναμώσει το ψηφοδέλτιο του κόμματός του για να εξασφαλίσει την δική του εκλογή, αγνοώντας ότι με αυτά που κάνει κινδυνεύει να μην βγάλει δεύτερη έδρα το ΠΑΣΟΚ
  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ


Μεγάλη εμμονή έχει πιάσει τις τελευταίες ημέρες τον υφυπουργό Δικαιοσύνης να ΜΗΝ συμμετάσχει στο βουλευτικό ψηφοδελτιο του ΠΑΣΟΚ στην Ροδόπη ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Νικολαΐδης, που έχει προταθεί και καταρχήν προκριθεί για να λάβει τη μία θέση.

Είναι προφανές ότι ο κ. Πεταλωτής δεν έχει σκοπό την ενίσχυση του ψηφοδετίου του κόμματός του αλλά την αποδυνάμωσή του, αρκεί να μπορέσει να επανεκλεγεί ο ίδιος. Στις προηγούμενες εκλογές ήταν δεύτερος με... διαφορά από τον πρώτο Αχμέτ Χατζηοσμάν και... οριακά από την τρίτη Χρύσα Μανωλιά.

Δεδομένης της φθοράς που θα έχει από την κυβερνητική θητεία, είναι λογικό ο Πεταλωτής να κινδυνεύει με ΜΗ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ, ειδικά φυσικά αν δεν καταφέρει να διασφαλίσει έστω την δεύτερη θέση στο κόμμα του. Για αυτό λέγεται ότι βάζει βέτο σε όσους φιλόδοξους χριστιανούς υποψηφίους κινδυνεύουν να τον ξεπεράσουν σε σταυρούς.

Τα ίδια έκανε άλλωστε και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στο ψηφοδέλτιο της NΔ στην Ροδόπη τα προηγούμενα χρόνια - και κατάντησε τη ΝΔ να έχει στη Ροδόπη από τα χαμηλότρα ποσοστά πανελλαδικά. Ξεχνά όμως ο Πεταλωτής ότι με αυτά τα κόλπα κινδυνεύει ούτως ή άλλως να βρεθεί εκτός Βουλής. Γιατί αποδυναμώνοντας και άλλο το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Ροδόπη, θα κινδυνεύσει να ΜΗΝ βγει το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα στο νομό. Και αν συμβεί αυτό, τότε φυσικά δεν θα έχει και δεύτερη έδρα, αλλά μονάχα μία.

Και ΜΗ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ποιος έχει καπαρωμένη αυτήν την μία πασοκική έδρα στην Ροδόπη...

Και πιστέψτε ότι δεν θα οφείλεται ΜΟΝΟ σε ψήφους μουσουλμάνων...

.