Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Πιέσεις Τσετίν στο ΠΑΣΟΚ μέσω... Άγκυρας, Ισλαμικής Διάσκεψης και Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής

Όλα τα μέσα έχει βάλει ο διαγραφείς από το ΠΑΣΟΚ μειονοτικός βουλευτής για να καταφέρει να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια από τον Βαγγέλη Βενιζέλο

ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ
ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ



Οσο πλησιάζουν οι μέρες για την ανακοίνωση των (υπόλοιπων) ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ, τόσο μεγαλώνει η αγωνία ορισμένων υποψήφιων... υποψηφίων! Πιο μεγάλη είναι η αγωνία όσων έχουν βρεθεί εκτός ΚΟ και συγχρόνως οι τοπικές οργανώσεις δίνουν μάχη για να τους... πετάξουν από τα ψηφοδέλτια. Κάτι τέτοιο ισχύει στην περίπτωση του βουλευτή Ξάνθης Τσ. Μάταντζη.


Ετσι, λοιπόν, ο Τσ. Μάταντζη έβαλε τα... μεγάλα μέσα. Προ ημερών επισκέφθηκε την Αγκυρα, όπου είχε συνομιλίες και με τον Χ. Ερέν, επικεφαλής του ιδρύματος ισλαμικού πολιτισμού του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης (IRCICA), που έχει γεννηθεί στη Θράκη και διαχειρίζεται σημαντικά ποσά για την προώθηση του νεοοθωμανισμού στα Βαλκάνια και στη Μ. Ανατολή. Ο Ερέν έχει ισχυρή επιρροή και στον Τούρκο πρόξενο στην Κομοτηνή Μ. Σαρνίτς, ο οποίος λόγω αυτών των σχέσεων κατόρθωσε να γίνει πρέσβης σε ηλικία μόλις 42 ετών, έστω και αν το πόστο που πήρε είναι η... Μογγολία. Ετσι δίνει πραγματική μάχη για να υλοποιήσει τις προσταγές του Ερέν, ακόμη κι αν αυτές αφορούν τα... ψηφοδέλτια της Ξάνθης!

 
Πηγή:  http://www.ethnos.gr/