Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

"Να πάνε και οι υπουργοί στην Ζουράφα, όχι μόνο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ"

ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ, ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ ΑΝΑ-ΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ;



"Στην επόμενη Βουλή θα ζητήσω να πάει ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας, ο Υπουργός Ενέργειας και ο Υπουργός Άμυνας στη Ζουράφα και να εκμεταλλευτεί η χώρα τα πλούσια κοιτάσματα της περιοχής προς όφελος του ελληνικού λαού", δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης με το ΛΑ.ΟΣ. Κυριάκος Βελόπουλος σχολιάζοντας τη.... διέλευση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ από τη Ζουράφα με την Κανονιοφόρο του Πολεμικού μας Ναυτικού "Πολεμιστής".


"Οι Ένοπλες Δυνάμεις έπραξαν αυτό που πρέπει. Εγώ παρακολουθώ από κοντά τις εξελίξεις αλλά για ευνόητους λόγους δεν μιλάω, δεν είναι όλα για πολιτική εκμετάλλευση. Μπορώ όμως να πω πως παρατηρώ ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και γίνεται μεθοδική δουλειά. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως και η βραβευμένη Στρατιωτική Επιθεώρηση ασχολείται σε αυτό το τεύχος με τον υποθαλάσσιο πλούτο για να ενημερωθούν όλοι οι στρατιωτικοί", τονίζει ο κ. Βελόπουλος και προσθέτει:

"Πάντως αφού κοινοποιήθηκε με επίσημο τρόπο η επίσκεψη του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου στη Ζουράφα οφείλω να σημειώσω πως το μήνυμα που στέλνει στην Τουρκία είναι σαφές, ισχυρό και πατριωτικό. Η Ζουράφα είναι κλειδί για την ελληνική ΑΟΖ, πέραν αυτού, η συγκεκριμένη περιοχή κρύβει έναν τεράστιο ενεργειακό Κολοσσό, πλούσιο σε κοιτάσματα πετρελαίου, για αυτό και έχω καταθέσει τόσες ερωτήσεις στην Βουλή προσπαθώντας να επισημάνω στους κυβερνώντες ότι πέρα από την συλλογή ψήφων οφείλουν να ασχοληθούν και με αυτή την πολύτιμη εσχατιά της πατρίδας μας".

"Δυστυχώς μαζί με τον Α/ΓΕΕΘΑ δεν είδα ούτε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας ούτε κάποιον άλλο από την Ελληνική Κυβέρνηση. Εγώ δεσμεύομαι, όπως έκανα τόσα χρόνια θα συνεχίσω να προασπίζομαι την Ελλάδα", καταλήγει ο Κυριάκος Βελόπουλος.
 
ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΑΜ ΤΙ; ΕΙΧΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ Ή ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ;
 
.