Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Πρωτιά της Τσιαούση στον Έβρο βλέπει η "Real" αλλά η "Καθημερινή" προβλέπει ότι θα είναι άνευ ουσίας

Το μέσο του Νίκου Χατζηνικολάου αναφέρει ότι η Τσιαούση είναι μπροστά από Ντόλιο και Ρενταρή (ξέρει κάτι;;;) αλλά ο Κων. Ζούλας αναφέρει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα βγάλει έδρα στον Έβρο


       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Το ένα τρίτο των βουλευτών του 2009 θα εκλέξει το ΠΑΣΟΚ στην αναμέτρηση της 6ης Μαΐου, γεγονός που εξηγεί και τις διαμάχες των συνυποψηφίων. Πολύ περισσότερο που το τοπικό ποσοστό, με το νέο νόμο Παυλόπουλου, ελάχιστη σημασία έχει σε σχέση με το πανελλαδικό ποσοστό , ενώ στις τετραεδρικές περιφέρειες, αν αναδειχθεί δεύτερο κόμμα, ενδέχεται να μην εκλέξει κανέναν βουλευτή!

Αυτό αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο Σασίλης Σκουρής στο "real.gr", ενώ στην συνέχεια παραθέτει τις μάχες που γίνονται ανά εκλογική περιφέρεια. Αίσθηση όμως προκαλεί ότι ενώ ακριβώς στην έναρξη του ρεπορτάζ του αναφέρει ότι ενδεχομένως το ΠΑΣΟΚ στις τετραεδρικές περιφέρειες να μην εκλέξει βουλευτή, στην συνέχεια κάνει αναφορά στον Έβρο και μάλιστα προχωρά σε εκτιμήσεις - προβλέψεις. Αντιγράφουμε:

ΕΒΡΟΣ: Τη μία έδρα διεκδικούν οι Ελένη Τσιαούση (που θεωρείται το φαβορί), ο Γιάννης Ντόλιος και η Όλγα Ρεντάρη - Τέντη. [Με άλλα λόγια την έγραψε και λάθος στο δεύτερο επίθετο την αντίπαλο της Ελένης]

Ωστόσο, πριν ανοίξει σαμπάνιες η Τσιαούση για αυτήν την αβάντα από το μέσο του Νίκου Χατζηνικολάου, ας έχει υπόψη της ότι και η "Καθημερινή" εκτιμά ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα λάβει έδρα στον Έβρο - οπότε θα είναι δώρο άδωρο η ενδεχόμενη πρωτιά της. Σε ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Ζούλα αναφέρονται οι έδρες που εκτιμούν στο ίδιο του ΠΑΣΟΚ ότι θα κερδίσουν έδρες. Ο Έβρος είναι εξαφανισμένος, ενώ στην Ροδόπη και την Ξάνθη μειώνονται σε έναν οι βουλευτές που θα εκλεγούν.

Δείτε το ρεπορτάζ της Real εδώ:  http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=140441&catID=1

Δείτε το ρεπορτάζ της Καθημερινής εδώ:  http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100059_22/04/2012_479823

.