Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

10 τόνοι τρόφιμα από τη Μέσα Γειτονιά Κύπρου για την Κομοτηνή

Θα διατεθούν σε άπορες 
οικογένειες από την 
Κοινωνική Υπηρεσία 
του Δήμου Κομοτηνής


     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Περισσότερους από 10 τόνους τροφίμων μακράς διαρκείας που θα διατεθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής σε άπορες οικογένειες αλλά και μέσω του Κέντρου Σίτισης σε άπορους σιτιζόμενους δημότες, παρέδωσε τη Δευτέρα στο Δημαρχείο, εκπρόσωποι του Δήμου Μέσα Γειτονιάς της περιοχής Λεμεσού της Κύπρου.


Παρόντες στην παράδοση από την πλευρά του κυπριακού Δήμου ήταν ο Ανδρέας Θεοφάνους, ιατρός και προέδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Μέσα Γειτονιάς, η αντιπροέδρος Στέλλα Κοντού και το μέλος Στάθη Γρηγορίου, στον οποίο ανήκει η πρωτοβουλία για την ενίσχυση του Δήμου Κομοτηνής μεταξύ άλλων ελληνικών ΟΤΑ.

Την απόφαση να καθοριστεί πλαίσιο ευρύτερης συνεργασίας και αλληλογνωριμίας όχι μόνο των αυτοδιοικητικών αλλά και μεταξύ των τοπικών κοινωνιών Κομοτηνής και Μέσα Γειτονιάς με αφορμή την πρώτη επαφή, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης σημειώνοντας ότι αυτή η πρώτη επαφή « είναι η αρχή μιας μεγάλης φιλίας».

Τους χαιρετισμούς του δημάρχου Δώρου Αντωνίου, μετέφερε σε τοποθέτησή του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας κ.Θεοφάνους, εκφράζοντας τη χαρά και τη συγκίνησή του για την παρουσία της αποστολής στην πόλη. « Ο κυπριακός ελληνισμός πάντα δηλώνει παρόν σε οποιεσδήποτε δυσκολίες αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός, θεωρούμε χρέος μας να δείξουμε με κάθε ευκαιρία έμπρακτα την συμπαράσταση και την αγάπη μας και να προσφέρουμε ότι μπορούμε» επισήμανε χαρακτηριστικά.

Στην ανθρωπιστική βοήθεια και σε επιπλέον στοιχεία σχετικά με την συγκεκριμένη πρωτοβουλία αναφέρθηκαν σε τοποθετήσεις τους η κ. Κοντού και ο κ. Γρηγορίου.

Μεταξύ του Δημάρχου και του Προέδρου της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του κυπριακού Δήμου αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

Η κυπριακή αποστολή βρίσκεται από την Κυριακή στην Κομοτηνή όπου αναμένεται να παραμείνει για 2 ακόμη ημέρες.