Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Πέντε αθλητές του Γιν Γιανγκ Κομοτηνής στην Εθνική Παγκρατίου

Θα συμμετάσχουν στο επερχόμενο πέμπτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον προσεχή Νοέμβριο


     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Μεγάλη επιτυχία για τον Α.Σ. ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ η ένταξη 5 αθλητών του, στην Εθνική Ομάδα του Παγκρατίου Αθλήματος, ώστε να συμμετέχουν στο επερχόμενο 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος, που θα διεξαχθεί το Νοέμβριο του 2012.



Η Εθνική Ομάδα συγκεντρώθηκε για προετοιμασία-προπόνηση με τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές το Σάββατο 19 Μαΐου 2012, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων.

Οι αθλητές του Α.Σ. ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ που προκρίθηκαν και είναι πλέον μέλη της Εθνικής Ομάδας, είναι οι Γκιώργκης Χάρης, Τσαρδακλής Κων/νος, Λένος Μανώλης, Ευαγγέλου Θεοπούλα και Σαμαράς Ιωάννης, οι οποίοι είναι οι μόνοι από τη Θράκη που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη συνάντηση-προπόνηση και θα συμμετέχουν σε όλα τα υπόλοιπα στάδια της προετοιμασίας της Εθνικής. Συνεχίζουν επίσης να προετοιμάζονται με τακτικές προπονήσεις και από την προπονήτρια του συλλόγου Μουσχάκη Δήμητρα πτυχιούχο προπονήτρια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο Παγκράτιο Άθλημα.

Η Ελληνική Ομοσπονδία θα λάβει μέρος με τις Εθνικές Ομάδες, που απαρτίζονται από αθλητές που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις, στο 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και θα συμμετέχει στις κατηγορίες παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων, αγένειων-νέων γυναικών και ανδρών-γυναικών.