Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Σε μεγάλα ξενοδοχεία της Ρόδου οι σπουδαστές μαγειρικής του ΙΕΚ Κομοτηνής

Σε μεγάλα ξενοδοχεία, κατά πάσα πιθανότητα της Ρόδου θα κάνουν την άσκηση τους οι σπουδαστές του τμήματος “βοηθών μαγειρικής τέχνης”


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 
ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




“Εχουμε τέτοιες προτάσεις” αποκάλυψε η διευθύντρια του ΙΕΚ Κομοτηνής Μαίρη Σταθοπούλου σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους συμπληρώνοντας πως “το ΙΕΚ θα βοηθήσει όσο μπορεί να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά να δουν μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες οι οποίες θα τους βάλουν πολύ γρήγορα στην αγορά εργασίας”.


Από την άλλη πλευρά η κυρία Σταθοπούλου ερωτηθείσα αν αλλάζουν πλέον οι προτεραιότητες των νέων που μέχρι σήμερα προτιμούσαν το επάγγελμα του ιατρού και του δικηγόρου απάντησε:
“Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθει η ανάπτυξη, η οποία δεν έρχεται από μόνη της, εμείς οφείλουμε να δίνουμε τις σύγχρονες δεξιότητες και ικανότητες για επαγγέλματα στα οποία γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν εξειδικευμένα στελέχη.”

Τέλος η κυρία Σταθοπούλου αναφέρθηκε στο νέο μοντέλο επιχειρηματία – αγρότη όπου μεταξύ άλλων υπάρχουν σκέψεις να προωθηθεί μέσω των ΙΕΚ όπου παράλληλα με την επένδυση στη γνώση θα πάρει από το ΙΕΚ και τα εφόδια ώστε μόνος του να προωθεί τα προϊόντα του μέσω σύγχρονων δικτύων. “Το ΙΕΚ” τόνισε η κυρία Σταθοπούλου “θα μπορούσε να φτιάξει τον νέο αγρότη”.

Οι δηλώσεις της διευθύντριας του ΙΕΚ Κομοτηνής έγιναν μετά το πέρας της Συνεδρίασης της Περιφερειακής Επιτροπής Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Δείτε το βίντεο με δηλώσεις της Μαίρης Σταθοπούλου αλλά και των Παντελή Μαγαλιού, Νίκου Αγγελίδη και της Αντιπεριφερειάρχη Εβρου Γεωργίας Νικολάου στο RodopiNews TV:



RodopiNews.gr - ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΚ ΣΤΗΝ... από rodopinews_gr


Πηγή:   http://rodopinews.gr/