Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Διεθνής συνάντηση ενόργανης γυμναστικής σήμερα στην Αλεξανδρούπολη

Πραγματοποιείται ανάμεσα σε παμπαίδες και παγκορασίδες με συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από Ελλάδα, Τουρκία και Βουλγαρία


     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Ο Αθλητικός Σύλλογος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης ιδρύθηκε το 1979 με σκοπό την σύμμετρη και αρμονική ανάπτυξη των σωματικών / ψυχικών δυνάμεων και δεξιοτήτων. Φέτος, με προσωπική πρωτοβουλία του συλλόγου διοργανώνεται, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διεθνή συνάντηση Ενόργανης Γυμναστικής παμπαίδων – παγκορασίδων με αθλητές από την Ελλάδα, τη Τουρκία και την Βουλγαρία. Επίσης, με τη διοργάνωση της προκριματικής φάσης αγώνων Βορείου Ελλάδος, εξασφαλίστηκε μία μοναδική εβδομάδα για την Αλεξανδρούπολη και γενικότερα την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.


Το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε την έκδοση κουπονιών / εισιτηρίων αξίας 1€ που θα δίνονται προεραιτικά στο φίλαθλο κοινό κατά την προσέλευσή τους στις δύο προαναφερθέντες διοργανώσεις. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα προσφερθεί στο τετραθέσιο ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης. Η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός είναι αξίες που πρέπει να πρωταγονιστούν και να μας παρακινούν σε πράξεις που μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχουν, σε αυτή τη δύσκολο περίοδο που βιώνουμε όλοι.



Σάββατο 5 Μαΐου 11:00 – 15:00 και Σάββατο 12 Μαΐου 11:00 – 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξ/πολης.