Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Όπα; Οι εργαζόμενοι του Δέλτα απαντούν σε καταγγελία της ΕΤΙΤΒΕ κατά του Δέλτα και υπέρ των εργαζομένων

Ναι, γίνονται και τέτοια απίστευτα πράγματα στον μαγικό κόσμο των καναλιών και των ΜΜΕ. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ... ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΗΣ



Με έκπληξη διαβάσαμε την πρόσφατη ανακοίνωσή σας, η οποία και αναφερόταν στο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης στο οποίο και απασχολούμαστε άλλοι 17 και 18 χρόνια και άλλοι μόλις μερικούς μήνες.

Και τονίζουμε το «με έκπληξη», διότι κυριολεκτικά πέσαμε από τα σύννεφα με τον τρόπο με τον οποίο και περιγράφεται τη διαβούλευση για τη σύσταση Ένωσης Προσώπων, που έγινε μεταξύ των εργαζομένων της εταιρείας.

Οι λέξεις που χρησιμοποιήσατε είναι αν μη τι άλλο προσβλητικές, για μία διαδικασία η οποία και έγινε με καθ’ όλα νόμιμο και Δημοκρατικό τρόπο και κατά τη διάρκεια της οποίας εκφράστηκαν οι απόψεις όλων των εργαζομένων χωρίς κανένα «πιστόλι» στον κρόταφο από την Διοίκηση κάτι που αποδεικνύεται άλλωστε και από την απόφαση που πήραμε συνολικά.

Σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο όπως αυτήν στην οποία ζούμε, εκφράσεις του τύπου «αντισταθήκαμε στην πίεση της εργοδοσίας», μόνο καλό δεν κάνουν αφού όλοι μαζί αναζητούμε λύσεις ώστε να μη χαθεί καμία απολύτως θέση εργασίας αλλά και να διατηρηθούν οι μισθοί σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο για την επιβίωση των οικογενειών μας αλλά και του ίδιου του «μαγαζιού»

Η Δέλτα Τηλεόραση Θράκης, αποτελεί για εμάς, όχι μόνο την δουλειά μας αλλά την ίδια μας την οικογένεια αφού οι περισσότεροι από εμάς βρισκόμαστε εδώ πολλά χρόνια και δεν έχουμε διαπιστώσει ποτέ στο παρελθόν, ούτε και σήμερα καμία απολύτως παρανομία εις βάρος μας. Αντιθέτως αμειβόμαστε με βάση τις Σ.Σ.Ε. και ίσως αυτό το γεγονός να αποτελεί και από μόνο του μία πρωτοτυπία αφού γνωρίζουμε πολύ καλά τι γίνεται σε άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία μάλιστα έχουν εργαζόμενους ανασφάλιστους ή «ουρανοκατέβατους» και περιστασιακούς.

Σεβόμαστε τις μάχες που δίνει η ΕΤΙΤΒΕ για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας αλλά και των μισθών, αλλά παρακαλούμε τα μέλη του Δ.Σ. να σεβαστούν και την δική μας μάχη, συμβουλεύοντας και προστατεύοντας τους εργαζόμενους και σε καμία περίπτωση διασύροντας την επιχείρηση η οποία σε χαλεπούς καιρούς παραμένει ζωντανή και νόμιμη! Βοηθήστε μας να προστατεύσουμε και όχι να καταστρέψουμε μέσα από δημιουργία λανθασμένων για την επιχείρηση εντυπώσεων, οι οποίες μάλιστα έχουν επιπτώσεις και στην αγορά και άρα και στην επιβίωσή μας.

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας

Οι υπογράφοντες:

1. Έλενα Σώκου
2. Κυριακή Μπασκάκη
3. Γεωργία Πεάδου
4. Γιάννης Σκεύας
5. Σταύρος Αποστολίδης
6. Σταύρος Παπαδόπουλος
7. Δημοσθένης Δούκας
8. Ελένη Κερεκίδου
9. Σάββας Καλδουρμίδης
10. Λουτφί Σουλειμάνογλου
11. Νίκος Δούρτσης
12. Μαρίνα Γερακάκη
13. Απόστολος Γεωργιάδης
14. Σάκης Τερζής
15. Μπάμπης Τσιλιγκίρης
16. Αντωνία Δουλγκέρη
17. Σάκης Βασιλούδιας
18. Γιώργος Δημόπουλος
19. Αθηνά Λαγού
20. Ελευθερία Καρατζιά


Η καταγγελία της Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε.