Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Μάθε που ψηφίζεις στην Ξάνθη

Aυτά είναι τα 222 
συνολικά εκλογικά 
τμήματα του νομού


                         ΔΕΙΤΕ ΤΑ






ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ
Α. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΒΔΗΡΩΝ

1ο Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Αβδήρων Έδρα Άβδηρα
Στο Κατάστημα Δημ. Διαμ/τος Αβδήρων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

2ο Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Αβδήρων Έδρα Άβδηρα
Στο Δημοτικό Σχολείο Αβδήρων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΣΟΦΙΑ μέχρι και ΜΟΥΡΕΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ.

3ο Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Αβδήρων Έδρα Άβδηρα
Στο Γυμνάσιο Αβδήρων (Ανατολική είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΜΟΥΜΙΝ μέχρι και ΣΑΡΧΟΣΗ ΜΑΡΙΑ.

4ο Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Αβδήρων Έδρα Άβδηρα
Στο Γυμνάσιο Αβδήρων (Κεντρική είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού
τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΣΑΦΑΡΙΔΟΥ ΖΩΗ μέχρι και Ω.

5ο Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Αβδήρων Έδρα Πεζούλα
Στο Δημοτικό Σχολείο Πεζούλας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο των συνοικισμών Πεζούλας και Γκιώνας.

6° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Μάνδρας Έδρα Μάνδρα
Στο Δημοτικό Σχολείο Μάνδρας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία από Α μέχρι και ΜΠΑΡΜΠΑΝΤΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ.

7ο Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Μάνδρας Έδρα Μάνδρα
Στο Δημοτικό Σχολείο Μάνδρας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΠΕΓΚΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ μέχρι και Ω.

8ο Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Μυρωδάτου Έδρα Μυρωδάτο
Στο Δημοτικό Σχολείο Μυρωδάτου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΠΑΛΟΥΧΤΣΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.

9ο Εκλογικό Τμήμα:Τοπική Κοινότητα Μυρωδάτου Έδρα Μυρωδάτο
Στο Κέντρο Νεότητας Μυρωδάτου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΠΑΛΤΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ μέχρι και Ω.

10ο Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Νέας Κεσσάνης Έδρα Νέα Κεσσάνη
Στο Κατάστημα Δημ. Διαμ. Ν. Κεσσάνης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΗΤΡΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

11ο Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Νέας Κεσσάνης Έδρα Νέα Κεσσάνη
Στο Δημοτικό Σχολείο Ν. Κεσσάνης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΙΓΚΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ μέχρι και Ω.

12ο Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Νέας Κεσσάνης Έδρα Λάγος
Στο Δημοτικό Σχολείο Λάγους, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του συνοικισμού Λάγους. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες του Λιμενικού Σώματος.

13ο Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Νέας Κεσσάνης
Έδρα Ποταμιά Στο Δημοτικό Σχολείο Ποταμιάς, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του συνοικισμού Ποταμιάς.


Β. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ

14ο Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Γενισέας Έδρα Γενισέα
Στο Γυμνάσιο Γενισέας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΓΥΦΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/ κοι και οπλίτες του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας

15ο Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Γενισέας Έδρα Γενισέα
Στο Γυμνάσιο Γενισέας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ μέχρι και ΚΕΣΙΔΟΥ ΒΕΝΕΡΑ.

16° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Γενισέας Έδρα Γενισέα
Στο Γυμνάσιο Γενισέας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΙΑΖΙΜ ΟΓΛΟΥ ΑΜΕΤ μέχρι και ΜΠΑΛΑΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ.

17ο Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Γενισέας Έδρα Γενισέα
Στο Γυμνάσιο Γενισέας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ ΧΡΥΣΑΝΑ μέχρι και ΡΕΤΖΕΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

18° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Γενισέας Έδρα Γενισέα
Στο Γυμνάσιο Γενισέας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι
στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΡΕΦΗΚ ΟΓΛΟΥ ΑΛΕΦ μέχρι και ΤΟΦΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

19° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Γενισέας Έδρα Γενισέα
Στο Γυμνάσιο Γενισέας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΤΡΑΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μέχρι και Ω.

20° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Γενισέας Έδρα Βαφέϊκα
Στο Δημοτικό Σχολείο Βαφέϊκων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα
αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΕΧΜΕΤ ΟΓΛΟΥ ΤΟΥΛΙΝ.

21° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Γενισέας Έδρα Βαφέϊκα
Στο Δημοτικό Σχολείο Βαφέϊκων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα
αλφαβητικά στοιχεία ΜΗΤΤΑ ΣΟΦΙΑ μέχρι και Ω.

22° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Διομήδειας Έδρα Διομήδεια
Στο Δημοτικό Σχολείο Διομήδειας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΚΙΑΖΗΜ ΟΓΛΟΥ ΟΖΓΕΝ.

23ο Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Διομήδειας Έδρα Διομήδεια
Στο Δημοτικό Σχολείο Διομήδειας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΙΟΥΜΟΥΡΤΖΗ ΑΡΕΤΗ μέχρι και ΠΑΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ.

24° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Διομηδείας Έδρα Διομήδεια
Στο Δημοτικό Σχολείο Διομήδειας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΠΑΠΑΤΖΗ ΧΡΥΣΗ μέχρι και Ω.

25° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Διομήδειας Έδρα Αυξέντιο
Στο Δημοτικό Σχολείο Αυξεντίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού.

26ο Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Διομήδειας Έδρα Νέος Ζυγός
Στο Νηπιαγωγείο Νέου Ζυγού, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού.

27° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Διομήδειας Έδρα Παλιό Κατράμιο
Στο Μ/κό Σχολείο Παλαιού Κατραμίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού.

28° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Διομήδειας Έδρα Παλιός Ζυγός
Στο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Ζυγού, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού.

29ο Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Διομήδειας Έδρα Πετεινός
Στο Δημοτικό Σχολείο Πετεινού, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα
αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΙΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ.

30° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Διομήδειας Έδρα Πετεινός
Στο Δημοτικό Σχολείο Πετεινού, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΙΣΑΗΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ μέχρι και Ω.

31° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Διομήδειας Έδρα Φελώνη
Στο Ειδικό Σχολείο Τυφλών και Αμβλυώπων Φελώνης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω
συνοικισμού.

32° Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Κουτσού Έδρα Κουτσό
Στο Δημοτικό Σχολείο Κουτσού (Ανατολική είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και Κ.

33° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Κουτσού Έδρα Κουτσό
Στο Δημοτικό Σχολείο Κουτσού (Δυτική είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία Λ μέχρι και Ω.

34ο Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Κουτσού Έδρα Συδινή
Στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Συδινής, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού.

35ο Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Μαγικού Έδρα Μαγικό
Στο Δημοτικό Σχολείο Μαγικού (Ανατολική είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.

36ο Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Μαγικού Έδρα Μαγικό
Στο Δημοτικό Σχολείο Μαγικού (Δυτική είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΟΥΓΛΑΛΗ ΕΛΕΝΗ μέχρι και Ω.

37ο Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Μαγικού Έδρα Αλκυώνη
Στο Μ/κό Σχολείο Αλκυώνης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού.

38ο Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Πηγαδιών Έδρα Πηγάδια
Στο Δημοτικό Σχολείο Πηγαδιών, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΑΛΑΔΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

39° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Πηγαδιών Έδρα Πηγάδια
Στο Νηπιαγωγείο Πηγαδιών, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΑΡΑΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μέχρι και Ω.

40° Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Πολυσίτου Έδρα Πολύσιτος
Στο Δημοτικό Σχολείο Πολυσίτου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και Κ.

41° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Πολυσίτου Έδρα Πολύσιτος
Στο Δημοτικό Σχολείο Πολυσίτου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία Λ μέχρι και Ω.

42° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Σελίνου Έδρα Σέλινο
Στο Δημοτικό Κατάστημα Σελίνου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και Ω.

43° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Σουνίου Έδρα Σούνιο
Στο Νηπιαγωγείο Σουνίου (Νοτιοανατολική είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΟΥΣΑ ΡΑΜΑΔΑΝ.

44° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Σουνίου Έδρα Σούνιο
Στο Νηπιαγωγείο Σουνίου (Νοτιοδυτική είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΟΥΣΑ ΣΕΒΤΖΑΝ μέχρι και Ω.


Γ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕΛΕΡΟΥ

45° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Σελέρου Έδρα Σέλερο
Στο Μειονοτικό Σχολείο Σελέρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΚΑΡΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑΟΓΛΟΥ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ.

46° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Σελέρου Έδρα Σέλερο
Στο Μειονοτικό Σχολείο Σελέρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΑΡΑ ΟΣΜΑΝ ΑΪΣΕ μέχρι και ΜΠΟΓΙΑΡ ΧΟΥΣΕΙΝ ΚΑΔΡΙΕ.

47° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Σελέρου Έδρα Σέλερο
Στο Μειονοτικό Σχολείο Σελέρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΠΟΖ ΑΝΤΝΑΝ μέχρι και ΣΙΟΥΚΡΗ ΟΓΛΟΥ ΟΓΙΑ.

48ο Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Σελέρου Έδρα Σέλερο
Στο Μειονοτικό Σχολείο Σελέρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΣΙΡΑΚ ΕΜΙΝΕ μέχρι και Ω.

49° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Σελέρου Έδρα Άκαρπο
Στο Μειονοτικό Σχολείο Άκαρπου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, καθώς και του συνοικισμού Βελοχωρίου.

50° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Σελέρου Έδρα Λευκόπετρα
Στο Δημοτικό Σχολείο Λευκόπετρας (1ος όροφος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω
συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΟΥΜΙΝΟΓΛΟΥ ΤΟΥΓΡΟΥΛ.

51° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Σελέρου Έδρα Λευκόπετρα
Στο Νηπιαγωγείο Λευκόπετρας (Ισόγειο), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΟΥΡΑΤ ΟΓΛΟΥ ΝΟΥΡΑΝ μέχρι Ω.

52° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Σελέρου Έδρα Σήμαντρα
Στο Μειονοτικό Σχολείο Σημάντρων (Νότια είσοδος κτιρίου), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΧΑΣΑΝ ΟΥΡΚΙΕ.

53° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Σελέρου Έδρα Σήμαντρα
Στο Μειονοτικό Σχολείο Σημάντρων (Βόρεια είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω
συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡ ΦΕΙΜΕ μέχρι και Ω .

54° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Σελέρου Έδρα Φίλια
Στο Μειονοτικό Σχολείο Φίλιων (1η αριστερή είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω
συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΣΑΙΤ ΧΑΤΙΤΖΕ.

55° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Σελέρου Έδρα Φίλια
Στο Μειονοτικό Σχολείο Φίλιων (2η αριστερή είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω
συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΣΑΪΤ ΜΟΥΡΑΤ ΑΔΕΜ μέχρι και Ω, καθώς και οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους των συνοικισμών Γρήγορου και Ρύμης.


ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΣ
Α. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΡΜΩΝ

56° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Θερμών Έδρα Θέρμες
Στο Μειονοτικό Σχολείο Θερμών, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, με τα
αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΣΟΥΜΕΪΡΑ.

57° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Θερμών Έδρα Θέρμες
Στο Μειονοτικό Σχολείο Θερμών, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, με τα
αλφαβητικά στοιχεία ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ ΑΪΣΕΛ μέχρι και Ω.

58° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Θερμών Έδρα Μέδουσα
Στο Μειονοτικό Σχολείο Μέδουσας (1ος όροφος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω
συνοικισμού, καθώς και του συνοικισμού Κοττάνης, με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΑΤΖΑΡ ΧΑΛΙΜΕ.

59° Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Θερμών Έδρα Μέδουσα
Στο Μειονοτικό Σχολείο Μέδουσας (Ισόγειο), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, καθώς και του συνοικισμού Κοττάνης, με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΕΣΤΑΝ ΑΪΣΕ μέχρι και Ω.


Β. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΤΥΛΗΣ

60° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Κοτύλης Έδρα Κοτύλη
Στο Μειονοτικό Σχολείο Κοτύλης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού.

61° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Κοτύλης Έδρα Αιμόνιο
Στο Μειονοτικό Σχολείο Αιμονίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού.

62° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτικη Κοινότητα Κοτύλης Έδρα Δημάριο
Στο Μειονοτικό Σχολείο Δημαρίου (1ος όροφος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΝΤΙΣΛΗ ΧΑΙΡΟΥΛΑ.

63° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτικη Κοινότητα Κοτύλης Έδρα Δημάριο
Στο Μειονοτικό Σχολείο Δημαρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, με τα
αλφαβητικά στοιχεία ΝΟΥΓΚΙΑΝΤΖΗ ΣΟΥΚΡΙΕ μέχρι και Ω.

64° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Κοτύλης Έδρα Πάχνη
Στο Μειονοτικό Σχολείο Πάχνης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, με τα
αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΧΙΚΜΕΤ.

65° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Κοτύλης Έδρα Πάχνη
Στην Αγροτολέσχη Πάχνης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού , με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΠΑΜΠΗΡ ΜΕΛΙΧΑ μέχρι και Ω.


Γ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΥΚΗΣ

66ο Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Εχίνου Έδρα Εχίνος
Στη Βιβλιοθήκη του Δημ. Διαμ. Εχίνου (ισόγειο), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΔΕΡΒΙΣΟΓΛΟΥ ΜΠΕΔΡΙΕ.
Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες της 7930 Στρατιωτικής Μονάδας.

67° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Εχίνου Έδρα Εχίνος
Στη Βιβλιοθήκη του Δημ. Διαμ. Εχίνου (1ος όροφος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΔΕΡΜΕΝΤΖΗ ΓΚΙΟΥΛΧΑΝ μέχρι και ΚΟΤΣ ΧΟΥΣΕΙΝ.

68° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Εχίνου Έδρα Εχίνος
Στο Μ/κό Σχολείο Εχίνου (Βορειοδυτική είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΟΥΡΑΚ ΑΙΣΕ μέχρι και ΜΠΕΗ ΟΓΛΟΥ ΤΖΕΜΑΛΗ του ΜΕΜΕΤ και της ΑΪΣΕ.

69° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Εχίνου Έδρα Εχίνος
Στο Μ/κό Σχολείο Εχίνου (Νότια είσοδος) , θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΠΕΚΗΡ ΑΪΝΟΥΡ μέχρι και ΤΕΜΕΛ ΤΖΕΜΗΛ.

70° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Εχίνου Έδρα Εχίνος
Στο Ιεροσπουδαστήριο Εχίνου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΤΖΑΜΠΑΖ ΒΙΛΔΑΝ μέχρι και Ω.

71° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Εχίνου Έδρα Μελίβοια
Στο Μ/κό Σχολείο Μελιβοίων ( Βόρεια είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜETKO TZEMAΛH.

72° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Εχίνου Έδρα Μελίβοια
Στο Μ/κό Σχολείο Μελιβοίων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, με τα
αλφαβητικά στοιχεία ΜΕXMET KEXAΓIA MEXMET μέχρι και Ω.

73° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης.Έδρα Αιώρα
Στο Δημοτικό Σχολείο Αιώρας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού.

74° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Άλμα
Στο Δημοτικό Σχολείο Άλματος, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού.

75ο Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Γλαύκη
Στο Μ/κό Σχολείο Γλαύκης (Ανατολική είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΚΑΦΕΤΖΗ ΧΟΥΣΕΪΝ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες της 7039 Στρατιωτικής Μονάδας.

76° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Γλαύκη
Στο Μ/κό Σχολείο Γλαύκης (Βορινή είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο, του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΕΛΤΣΟ ΑΪΔΗΝ μέχρι και ΠΟΣΙΜΟΓΛΟΥ ΦΑΤΜΕ.

77° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Γλαύκη
Στο Μ/κό Σχολείο Γλαύκης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία Ρ μέχρι και Ω.

78° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Γοργόνα
Στο Μ/κό Σχολείο Γοργόνας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού.

79° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Κένταυρος
Στο νέο Δημοτικό Σχολείο Κενταύρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΚΕΧΑΓΙΑ ΙΛΜΙΕ.

80° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Κένταυρος
Στο νέο Δημοτικό Σχολείο Κενταύρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο, του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΕΧΑΓΙΑ ΜΑΧΜΟΥΤ μέχρι και ΝΤΑΓΚΑΛΑ ΡΙΤΒΑΝ

81° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Κένταυρος
Στο νέο Δημοτικό Σχολείο Κενταύρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο, του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία ΝΤΑΓΚΑΛΑ ΣΑΛΗ μέχρι και ΠΙΓΚΑΛ ΧΟΥΣΕΪΝ.

82° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Κένταυρος
Στο νέο Δημοτικό Σχολείο Κενταύρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο, του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία ΡΕΤΖΕΠ ΑΪΣΕ του ΧΑΣΑΝ μέχρι και Ω.

83° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Κότινο
Στο Μ/κό Σχολείο Κότινου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, καθώς και οι κάτοικοι του συνοικισμού Ζουμπουλίου.

84° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Μάνταινα
Στο Δημοτικό Σχολείο Μάνταινας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού.

85° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Μύκη
Στο Κατάστημα Δημ. Διαμ. Μύκης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα
αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΚΙΟΥΡΤ ΤΣΙΔΕΜ.

86ο Εκλογικό τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Μύκη
Στο Μ/κο Σχολείο Μύκης θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΙΟΥΡΤ ΦΑΡΖΛΗ μέχρι και Ω.

87° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Σμίνθη
Στο Μ/κό Σχολείο Σμίνθης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΚΕΧΑΓΙΑ ΧΟΥΣΕΪΝ.

88° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Σμίνθη
Στο Γυμνάσιο Σμίνθης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΙΟΣΕ ΑΪΣΕ μέχρι και Ω.

89° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Μύκης Έδρα Συρόκο
Στο Μ/κό Σχολείο Συρόκου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, καθώς και οι κάτοικοι των συνοικισμών, Στηρίγματος και Διάφορου.

90° Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Ωραίου Έδρα Ωραίο
Στον 1ο όροφο του Μ/κού Σχολείου Ωραίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΚΙΡΑΔΖΗ ΧΑΒΑ.

91° Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Ωραίου Έδρα Ωραίο
Στον 1ο όροφο του Μ/κού Σχολείου Ωραίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΙΡΑΤΖΗ ΑΜΕΤ μέχρι και ΣΕΧ ΧΟΥΣΕΪΝ ΧΑΒΑ.

92° Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Ωραίου Έδρα Ωραίο
Στον 1ο όροφο του Μ/κού Σχολείου Ωραίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΣΙΑΚΗΡ ΙΣΜΕΤ μέχρι και Ω.

93° Εκλογικό Τιιήιια : Τοπική Κοινότητα Ωραίου Έδρα Κύκνος
Στο Μ/κό Σχολείο Κύκνου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού.


Δ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΤΡΩΝ

94° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Σατρών Έδρα Σάτρες
Στο Μειονοτικό Σχολείο Σατρών, (Βόρεια είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω
συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΚΕΝΤΖ ΜΕΒΡΙΕ.

95° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Σατρών Έδρα Σάτρες
Στο Μειονοτικό Σχολείο Σατρών, (Νότια είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω
συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΙΝΑΛΗ ΑΪΣΕ μέχρι και Ω.


ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
Α. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ

96° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Ευμοίρου Έδρα Εύμοιρο
Στο Δημοτικό Σχολείο Ευμοίρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, με τα
αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΔΕΛΙΩΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες των 7706, 7705, 7709 Στρατιωτικών Μονάδων.

97° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Ευμοίρου Έδρα Εύμοιρο
Στο Δημοτικό Σχολείο Ευμοίρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΔΕΜΙΡΤΖΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ μέχρι και ΚΟΣΤΙΔΟΥ ΑΞΑΝΑ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες της 7703 Στρατιωτικής Μονάδας.

98° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Ευμοίρου Έδρα Εύμοιρο
Στο Δημοτικό Σχολείο Ευμοίρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ μέχρι και Ο. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες της 7702 Στρατιωτικής Μονάδας.

99° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Ευμοίρου Έδρα Εύμοιρο
Στο Δημοτικό Σχολείο Ευμοίρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Π μέχρι και ΤΑΤΕΛΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΑ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες της 7704 Στρατιωτικής Μονάδας.

100° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Ευμοίρου Έδρα Εύμοιρο
Στο Δημοτικό Σχολείο Ευμοίρου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ μέχρι και Ω.

101° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Κιμμερίων Έδρα Κιμμέρια
Στο Δημοτικό Σχολείο Κιμμερίων (Βόρεια είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΙΒΡΑΧΗΜ ΧΑΜΗΔΕ.

102° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Κιμμερίων Έδρα Κιμμέρια
Στο Δημοτικό Σχολείο Κιμμερίων, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΙΔΡΙΖ ΡΕΤΖΕΠ ΧΟΥΣΕΪΝ του ΜΟΥΜΙΝ μέχρι και ΚΙΝΑΛΗ ΡΕΪΧΑΝ.

103° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Κιμμερίων Έδρα Κιμμέρια
Στο Α' Μειονοτικό Σχολείο Κιμμερίων (Βόρεια είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΙΟΣΕ ΑΪΣΣΕ μέχρι και ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

104° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Κιμμερίων Έδρα Κιμμέρια
Στο Α' Μειονοτικό Σχολείο Κιμμερίων (Κεντρική είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΕΖΛΗΣ ΝΙΑΖΗ μέχρι και ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ.

105° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Κιμμερίων Έδρα Κιμμέρια
Στο Α' Μειονοτικό Σχολείο Κιμμερίων (Νότια είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω
συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΠΟΖ ΝΤΙΚΜΕΤΖΗ ΑΪΝΤΗΝ μέχρι και ΣΑΚΑΛΗ ΡΕΜΖΗ.

106° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Κιμμερίων Έδρα Κιμμέρια
Στο Β' Μειονοτικό Σχολείο Κιμμερίων (Βόρεια είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ ΕΛΕΝΗ μέχρι και ΤΟΠΟΥΖ ΜΠΑΝΟΥ ΤΣΙΤΣΕΚ.

107° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Κιμμερίων Έδρα Κιμμέρια
Στο Β' Μειονοτικό Σχολείο Κιμμερίων (Νότια είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΤΟΠΤΣΗ ΑΙΣΣΕ μέχρι και Ω.

108° Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 2ο ΕΠΑΛ Ξάνθης, στην οδό Δημοκρίτου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΑΛΗ ΟΓΛΟΥ ΧΟΥΣΝΙΕ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες των 7001, 7708, 7817 Στρατιωτικών Μονάδων.

109° Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 2ο ΕΠΑΛ Ξάνθης, στην οδό Δημοκρίτου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΑΛΗ ΟΣΜΑΝ ΟΓΛΟΥ ΙΣΜΕΤ μέχρι και ΑΡΙΣΤΕΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες των 7008, 7019, 7707 Στρατιωτικών Μονάδων.

110° Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 2ο ΕΠΑΛ Ξάνθης, στην οδό Δημοκρίτου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΑΡΙΦ ΣΑΝΤΕΤ μέχρι και ΒΛΑΧΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες των 7009, 7013, 7802, 7926 Στρατιωτικών Μονάδων.

111° Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 3ο ΕΠΑΣ Ξάνθης, στην οδό Δημοκρίτου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΒΟΓΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ μέχρι και ΓΚΕΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες των 7014, 7018, 7025, 7801, 7910 Στρατιωτικών Μονάδων.

112° Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 3ο ΕΠΑΣ Ξάνθης, στην οδό Δημοκρίτου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΓΚΙΚΑ ΜΑΡΙΑ μέχρι και ΕΛΛΗΝΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες των 7007, 7028 Στρατιωτικών Μονάδων.

113ο Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 3ο ΕΠΑΣ Ξάνθης, στην οδό Δημοκρίτου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΕΜΒΕΡ ΣΟΥΛΙΧΑ μέχρι και ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες των 7002, 7003, 7005, 7701, 7803, 7913 Στρατιωτικών Μονάδων.

114° Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Βελισαρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ μέχρι και ΚΑΛΕΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

115° Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Βελισαρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ μέχρι και ΚΑΡΦΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ.

116° Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Βελισαρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΑΣΑΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μέχρι και ΚΙΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

117° Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 2Ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Βελισαρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΙΤΣΙΟΥΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ μέχρι και ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΟΡΔΑΝΗ.

118° Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Βελισαρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ μέχρι και ΜΕΜΕΤ ΟΓΛΟΥ ΧΟΥΣΝΗ.

119° Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Βελισαρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΕΜΕΤΑΛΗ ΕΜΙΝΕ μέχρι και ΜΟΥΜΤΣΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ.

120° Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Βελισαρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ μέχρι και ΜΠΕΧΛΙΟΥΛΗ ΕΥΘΥΜΙΑ.

121° Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 3ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Βελισαρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΠΗΚΑ ΑΙΓΛΗ μέχρι και ΟΘΩΝΑΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ.

122° Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 3ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Βελισαρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ μέχρι και ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ.

123° Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 3ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Βελισαρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΠΑΠΑΤΖΕΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ μέχρι και ΡΑΜΑΔΑΝ ΣΑΛΗΧ ΣΕΡΙΦ.

124° Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 3ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Βελισαρίου Ξάνθης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΡΑΜΑΔΑΝ ΟΓΛΟΥ ΑΪΣΕ μέχρι και ΣΑΛΗ ΟΓΛΟΥ ΛΕΒΕΝΤ.

125° Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 3ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Βελισαρίου Ξάνθης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΣΑΛΗ ΟΓΛΟΥ ΜΑΚΜΠΟΥΛΕ μέχρι και ΣΗΝΑΠ ΟΓΛΟΥ ΤΣΙΔΕΜ.

126° Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 3ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Βελισαρίου Ξάνθης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΣΙΑΓΗΡ ΚΕΖΙΜΠΑΝ μέχρι και ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ.

127ο Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, στην Πλατεία Μητροπόλεως, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΤΑΒΟΥΛΤΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ μέχρι και ΤΣΑΚΙΡ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΟΓΛΟΥ ΤΖΕΜ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙ.ΠΕ. Ξάνθης.

128° Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, στην Πλατεία Μητροπόλεως, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ μέχρι και ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ.

129° Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, στην Πλατεία Μητροπόλεως, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΦΩΚΙΑΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ μέχρι και ΧΑΤΖΗΔΗΜΟΥ ΜΑΡΙΑ.

130° Εκλογικό Τμήμα:Α Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, στην Πλατεία Μητροπόλεως, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΧΑΤΖΗΔΟΠΑΥΛΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ μέχρι και ΨΩΡΟΛΙΔΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑ.

131° Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό Τζαβέλα, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΑΛΗ ΟΓΛΟΥ ΙΣΜΑΗΛ ΓΙΛΔΙΖ.

132° Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό Τζαβέλα, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΑΛΗ ΟΣΜΑΝ ΝΟΥΡΙΕ μέχρι και ΑΡΗΦΟΓΛΟΥ ΧΑΦΙΖΕ.

133° Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό Τζαβέλα, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ μέχρι και ΒΟΣΚΑΝΙΑΝ ΓΚΑΓΙΑΝΕ.

134° Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό Τζαβέλα, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ μέχρι και ΓΚΕΝΤΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

135° Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό Τζαβέλα, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΓΚΙΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ μέχρι και ΕΚΙΜΙΑΝ ΡΑΦΑΗΛ ΤΙΓΚΡΑΝ.

136° Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό Τζαβέλα, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΕΛΑΦΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ μέχρι και ΘΩΜΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ.

137° Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 2ο Λύκειο Ξάνθης, στην οδό Τζαβέλα, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ μέχρι και ΚΑΛΑΪΤΣΙΔΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας.

138° Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 2ο Λύκειο Ξάνθης, στην οδό Τζαβέλα, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΑΛΑΪΤΣΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ μέχρι και ΚΑΣΑΠΟΒΑ ΝΤΙΝΑ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες του Αστυνομικού Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης.

139° Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 2ο Λύκειο Ξάνθης, στην οδό Τζαβέλα, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΑΣΑΠΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ μέχρι και ΚΟΤΡΟΖΙΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης.

140° Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 2ο Λύκειο Ξάνθης, στην οδό Τζαβέλα, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΟΤΣ ΑΪΣΕ μέχρι και ΛΑΥΡΕΝΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης.

141° Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 2ο Λύκειο Ξάνθης, στην οδό Τζαβέλα, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΛΑΦΤΣΗ ΚΑΤΙΝΑ μέχρι και ΜΕΝΤΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες του Επιτελείου Αστυνομικής Δ/νσης Ξάνθης με τα αλφαβητικά στοιχεία από Α έως Δ.

142° Εκλογικό Τμήμα:Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 2ο Λύκειο Ξάνθης, στην οδό Τζαβέλα, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΕΡΑΜΒΕΛΙΩΤΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ μέχρι και ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΟΓΛΟΥ ΓΚΙΟΥΝΑΪΤ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες του Επιτελείου Αστυνομικής Δ/νσης Ξάνθης με τα αλφαβητικά στοιχεία από Ε έως Ω.

143° Εκλογικό Τμήμα:Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 2ο Λύκειο Ξάνθης, στην οδό Τζαβέλα, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΟΓΛΟΥ ΕΚΡΕΜ μέχρι και ΜΠΟΤΟΥΡ ΧΟΥΣΕΪΝ.

144° Εκλογικό Τμήμα:Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 2ο Λύκειο Ξάνθης, στην οδό Τζαβέλα, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΠΟΥΓΕΡΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ μέχρι και ΞΥΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΙΑΝΑ.

145° Εκλογικό Τμήμα:Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό 28ης Οκτωβρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΟΒΑΚΙΜΙΑΝ ΡΟΥΖΑΝΝΑ μέχρι και ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ.

146° Εκλογικό Τμήμα:Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό 28ης Οκτωβρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ μέχρι και ΠΥΡΝΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

147° Εκλογικό Τμήμα:Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό 28ης Οκτωβρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΡΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ μέχρι και ΣΑΛΗ ΟΓΛΟΥ ΝΤΙΛΕΚ.

148° Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό 28ης Οκτωβρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΣΑΛΗ ΟΓΛΟΥ ΟΣΜΑΝ μέχρι και ΣΙΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

149° Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό 28ης Οκτωβρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ μέχρι και ΣΩΤΗΡΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

150° Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 1ο ΤΕΕ Ξάνθης, στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΤΑΒΟΥΛΤΣΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ μέχρι και ΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες του Μόνιμου Προσωπικού της Σχολής Αστυνομίας με αλφαβητικά στοιχεία από Α έως Κ.

151° Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 1ο ΤΕΕ Ξάνθης, στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ μέχρι και ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες του Μόνιμου Προσωπικού της Σχολής Αστυνομίας με αλφαβητικά στοιχεία από Λ έως Ω.

152° Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 1ο ΤΕΕ Ξάνθης, στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΦΩΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ μέχρι και ΧΑΤΖΗΔΟΠΑΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

153° Εκλογικό Τμήμα :Β Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 1ο ΤΕΕ Ξάνθης, στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΧΑΤΖΗΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΜΑΛΙΑ μέχρι και ΨΩΜΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

154° Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό Ηλιουπόλεως, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΑΜΠΑΖ ΟΓΛΟΥ ΧΑΛΗΛ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Δοκίμων της Σχολής Αστυφυλάκων με τα αλφαβητικά στοιχεία από Λ έως Π.

155° Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό Ηλιουπόλεως, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΑΜΠΑΤΖΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ μέχρι και ΑΨΥΧΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Δοκίμων της Σχολής Αστυφυλάκων με τα αλφαβητικά στοιχεία από Ρ έως Ω.

156° Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό Ηλιουπόλεως, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ μέχρι και ΓΕΩΡΓΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Δοκίμων της Σχολής Αστυφυλάκων με τα αλφαβητικά στοιχεία από Α έως Κ.

157° Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό Ηλιουπόλεως, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΤΙΝΑ μέχρι και ΓΡΕΤΣΚΟΣ ΣΕΡΓΙΟΣ.

158° Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό Ηλιουπόλεως, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ μέχρι και ΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

159° Εκλογικό Τμήμα:Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό Περικλέους, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΕΒΡΕΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ μέχρι και ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ.

160° Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό Περικλέους, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΑΛΙΟΝΑ μέχρι και ΚΑΛΩΤΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ.

161° Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό Περικλέους, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΑΜΑΡΔΑ ΕΛΕΝΗ μέχρι και ΚΑΡΚΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ.

162° Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό Περικλέους, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΑΡΚΑΤΖΕΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ μέχρι και ΚΙΡΤΣΙΛΙΑΝΑΚΗ ΕΥΔΟΞΙΑ.

163° Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό Περικλέους, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΙΤΙΚΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ μέχρι και ΚΟΨΙΔΑ ΜΑΡΙΑ.

164° Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό Περικλέους, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ έως και ΛΩΛΟΥ ΕΥΤΕΡΠΗ.

165° Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 1ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Ανδ. Δημητρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΑΓΔΑΛΙΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ έως και ΜΕΝΕΣΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ.

166° Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 1ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Ανδ. Δημητρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω
εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΕΝΟΥΤΗ ΛΥΔΙΑ μέχρι και ΜΟΥΡΒΑΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ.

167° Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 1ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Ανδ. Δημητρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΟΥΡΖΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ μέχρι και ΜΠΙΤΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ.

168° Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 1ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Ανδ. Δημητρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω
εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΠΛΕΤΣΑ ΜΑΡΙΑ μέχρι και ΝΥΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΑ.

169° Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό Βλαχοπούλου και Σιγάλα, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΞΑΝΘΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ μέχρι και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

170° Εκλογικό Τμήμα:Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό Βλαχοπούλου και Σιγάλα, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ μέχρι και ΠΕΝΤΖΟΥΡΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.

171° Εκλογικό Τμήμα:Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό Βλαχοπούλου και Σιγάλα, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΠΕΠΟΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ μέχρι και ΡΟΥΦΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

172° Εκλογικό Τμήμα:Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό Βλαχοπούλου και Σιγάλα, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΡΩΜΑΪΔΗΣ ΓΙΩΡΓΗΣ ΟΡΦΕΑΣ μέχρι και ΣΙΜΩΝΙΔΟΥ ΤΑΜΑΡΑ.

173° Εκλογικό Τμήμα:Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στην οδό Βλαχοπούλου και Σιγάλα, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΣΙΝΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ μέχρι και ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

174° Εκλογικό Τμήμα:Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 1ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Ανδ. Δημητρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ μέχρι και ΤΣΑΚΙΔΟΥ ΚΑΤΙΝΑ.

175° Εκλογικό Τμήμα:Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 1ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Ανδ. Δημητρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΤΣΑΚΙΡΗ ΑΘΗΝΑ μέχρι και ΦΑΣΟΥΛΗ ΕΙΡΗΝΗ.

176° Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 1ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Ανδ. Δημητρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΦΕΪΜ ΟΓΛΟΥ ΣΕΜΙΧΑ μέχρι και ΧΑΤΖΗΕΥΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ.

177° Εκλογικό Τμήμα :Γ Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης Έδρα Ξάνθη
Στο 1ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στην οδό Ανδ. Δημητρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω εκλογικού τμήματος με τα αλφαβητικά στοιχεία ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ μέχρι και Ω.


Β. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

178° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Γέρακα Έδρα Γέρακας
Στο πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Γέρακα, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και Λ.

179° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Γέρακα Έδρα Γέρακας
Στο πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Γέρακα, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Μ μέχρι και Ω.

180° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Δαφνώνα Έδρα Δαφνώνα
Στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Δαφνώνα (σημερινό Νηπιαγωγείο), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

181° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Δαφνώνα Έδρα Δαφνώνα
Στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Δαφνώνα (σημερινό Νηπιαγωγείο), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΠΕΡΜΠΕΡΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ μέχρι και Ω.

182° Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Καρυοφύτου Έδρα Καρυόφυτο
Στο Κατάστημα Δημ. Διαμ. Άνω Καρυοφύτου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού.

183° Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Κομνηνών Έδρα Κομνηνά
Στο Δημοτικό Σχολείο Κομνηνών, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα
αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΚΟΖΜΙΔΟΥ ΝΕΛΛΗ.

184° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Κομνηνών Έδρα Κομνηνά
Στο Δημοτικό Σχολείο Κομνηνών, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα
αλφαβητικά στοιχεία ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ ΣΗΜΕΛΑ μέχρι και Ω.

185° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Νεοχωρίου Έδρα Νεοχώρι
Στο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα
αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ.

186° Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Νεοχωρίου Έδρα Νεοχώρι
Στο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα
αλφαβητικά στοιχεία ΜΠΟΛΟΥΤΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ μέχρι και Ω.

187° Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Πασχαλιάς Έδρα Πασχαλιά
Στο Κατάστημα Δημ. Διαμ. Πασχαλιάς, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού.

188° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Σταυρούπολης Έδρα Σταυρούπολη
Στο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης (Νότια είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΚΑΡΑΠΑΡΑΣΟΓΛΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες του Αστυνομικού Τμήματος Σταυρούπολης.

189° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Σταυρούπολης Έδρα Σταυρούπολη
Στο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης (Βόρεια είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΑΓΑΠΙΟΣ μέχρι και ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ.

190° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Σταυρούπολης Έδρα Σταυρούπολη
Στο Δημοτικό Κατάστημα Σταυρούπολης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ μέχρι και Ω. Επίσης θα ψηφίσουν και όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο στο συνοικισμό Λυκοδρομίου.


ΔΗΜΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

191° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Ευλάλου Έδρα Εύλαλο
Στο Δημοτικό Σχολείο Ευλάλου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΣΑΛΗ ΚΙΟΥΤΣΟΥΚ ΣΟΥΚΡΙΕ.

192°Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Ευλάλου Έδρα Εύλαλο
Στο Μειονοτικό Σχολείο Ευλάλου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΣΑΛΗ ΟΓΛΟΥ ΑΪΝΤΕΝ μέχρι και Ω. Επίσης θα ψηφίσουν και οι εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του συνοικισμού Μικροχωρίου.

193° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Ευλάλου Έδρα Δέκαρχο
Στο Δημοτικό Σχολείο Δεκάρχου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΡΙΝΤΑ ΡΑΜΠΑΝ.

194° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Ευλάλου Έδρα Δέκαρχο
Στο Μειονοτικό Σχολείο Δεκάρχου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία ΡΟΙΔΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ μέχρι και Ω, όπως και όλοι οι κάτοικοι του Παλιού Ολβίου.

195° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Ευλάλου Έδρα Ηλιόπετρα
Στο Μειονοτικό Σχολείο Ηλιόπετρας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του συνοικισμού Ηλιόπετρας.

196° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Ευλάλου Έδρα Κεντητή
Στο Μειονοτικό Σχολείο Κεντητής, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού.

197° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Ευλάλου Έδρα Κρεμαστή

Στο Μειονοτικό Σχολείο Κρεμαστής, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού.

198° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Ευλάλου Έδρα Κύρνος
Στο Μειονοτικό Σχολείο Κύρνου, (Ανατολική είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΟΣΜΑΝ ΟΓΛΟΥ ΜΟΥΜΙΝΕ.

199° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Ευλάλου Έδρα Κύρνος
Στο Μειονοτικό Σχολείο Κύρνου, (Δυτικά είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία ΠΑΝΤΑ ΕΛΙΦ μέχρι και Ω.

200° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Ευλάλου Έδρα Ορφανό
Στο Μειονοτικό Σχολείο Ορφανού, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού.

201° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Τοξοτών Έδρα Τοξότες
Στο Δημοτικό Σχολείο Τοξοτών (Ανατολική είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΕΧΜΕΤΟΓΛΟΥ ΡΕΦΙΚΑ. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες της 7015 Στρατιωτικής Μονάδας.

202° Εκλογικό Τμήμα: Δημοτική Κοινότητα Τοξοτών Έδρα Τοξότες
Στο Δημοτικό Σχολείο Τοξοτών (Δυτική είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω
 συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΙΣΚΑΚΗ ΕΥΘΑΛΙΑ μέχρι και Ω. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες των 7012, 7815 Στρατιωτικών Μονάδων.

203° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Τοξοτών Έδρα Άγιος Αθανάσιος
Στο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Αθανασίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού καθώς και οι εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο Κοσμητής.

204° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Τοξοτών Έδρα Θαλασσιά
Στο Δημοτικό Σχολείο Θαλασσιάς, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού.

205° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Τοξοτών Έδρα Τύμπανο
Στο Δημοτικό Σχολείο Τύμπανου, (Δυτική είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΠΥΡΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

206° Εκλογικό Τμήμα : Δημοτική Κοινότητα Τοξοτών Έδρα Τύμπανο
Στο Δημοτικό Σχολείο Τύμπανου, (Δυτική είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού, με τα αλφαβητικά στοιχεία Ρ μέχρι και Ω, καθώς και οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους των συνοικισμών Σέμελης και Ποίμνης.

207° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Αβάτου Έδρα Άβατο
Στο Δημοτικό Σχολείο Αβάτου (Δυτική είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΑΛΙΝΟΒΣΚΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.

208° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Αβάτου Έδρα Άβατο
Στο Δημοτικό Σχολείο Αβάτου (Ανατολική είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΑΝΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ μέχρι και Ω.

209° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Αβάτου Έδρα Παλιό Άβατο
Στο Μειονοτικό Σχολείο Αβάτου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του συνοικισμού Παλιού Αβάτου.

210° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Γαλάνης Έδρα Γαλάνη
Στο Κατάστημα Δημ. Διαμ. Γαλάνης, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού.

211° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Εξοχής Έδρα Εξοχή
Στο Δημοτικό Σχολείο Εξοχής, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ.

212° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Εξοχής Έδρα Εξοχή
Στο Κατάστημα Δημ. Διαμ. Εξοχής, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Ρ μέχρι και Ω καθώς και οι κάτοικοι του συνοικισμού Κυψέλης. Επίσης θα ψηφίσουν και οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους Αξ/κοι, Υπ/κοι και οπλίτες των 7812, 7816 Στρατιωτικών Μονάδων.

213° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Εξοχής Έδρα Νέα Αμισσός
Στο Δημοτικό Σχολείο Ν. Αμισσού, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού καθώς και των συνοικισμών Βανιάνου και Κόσσου.

214° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Εξοχής Έδρα Μέλισσα
Στο Δημοτικό Σχολείο Μέλισσας, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού καθώς και του συνοικισμού Δάφνης.

215° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Ερασμίου Έδρα Εράσμιο
Στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ερασμίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΚΑΛΑΪΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ.

216° Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Ερασμίου Έδρα Εράσμιο
Στο Νηπιαγωγείο Ερασμίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΚΑΛΛΙΓΑ ΔΑΝΑΗ μέχρι και ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΡΕΝΑΤΕ.

217° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Ερασμίου Έδρα Εράσμιο
Στο Δημοτικό Σχολείο Ερασμίου (Ανατολική είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΠΑΠΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ μέχρι και Ω.

218° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Ερασμίου Έδρα Εράσμιο
Στο Δημοτικό Σχολείο Ερασμίου (Δυτική είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο των συνοικισμών Δασοχωρίου και Παλιού Ερασμίου.

219° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Μαγγάνων Έδρα Μάγγανα
Στο Δημοτικό Σχολείο Μαγγάνων (Ανατολική είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και ΜΟΥΜΙΝ ΟΓΛΟΥ ΜΕΡΑΛ.

220° Εκλογικό Τμήμα : Τοπική Κοινότητα Μαγγάνων Έδρα Μάγγανα
Στο Δημοτικό Σχολείο Μαγγάνων (Δυτική είσοδος), θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία ΜΟΥΣΤΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ μέχρι και Ω.

221° Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Ολβίου Έδρα Όλβιο
Στο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ολβίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Α μέχρι και Λ.

222° Εκλογικό Τμήμα: Τοπική Κοινότητα Ολβίου Έδρα Όλβιο
Στο Γυμνάσιο Ν. Ολβίου, θα ψηφίσουν όλοι οι εκλογείς που είναι γραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του ανωτέρω συνοικισμού με τα αλφαβητικά στοιχεία Μ μέχρι και Ω.

.