Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Που ψηφίζουν οι υποψήφιοι της Ξάνθης

Δείτε όλα τα ονόματα 
και τα εκλογικά κέντρα
όπου θα βρεθούν αύριο


      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Στην πόλη ψηφίζουν κυρίως οι υποψήφιοι των βουλευτικών εκλογών, σε ότι αφορά στα μεγαλύτερα κόμματα, όπως προκύπτει από την πρόχειρη αναζήτηση του XanthiPress.gr



Πιο αναλυτικά και ξεκινώντας από το ΠΑΣΟΚ ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης, ψηφίζει στο 172ο εκλογικό τμήμα, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, ο Μπαράν Μπουρχάν ψηφίζει στο 44ο Εκλογικό Τμήμα που βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Σούνιο, ο Δημήτρης Σαλτούρος στο 125ο Εκλογικό Τμήμα, που βρίσκεται στο σχολείο όπου φοίτησε, το 3ο Γυμνάσιο Ξάνθης, ο Δημήτρης Δόντσος στο 97ο Εκλογικό Τμήμα της Δημοτικής Κοινότητας Ευμοίρου (κατάγεται από τη Λεύκη).


Στη Νέα Δημοκρατία, ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός ψηφίζει στο 163ο Εκλογικό Τμήμα που βρίσκεται στο 4ο Δημοτικό Σχολείο, η Γεωργία Ανδρέου στο 155ο Εκλογικό Τμήμα που στεγάζεται στο 9ο Δημοτικό Σχολείο της Κυψέλης, ο Σάκης Κριτσίνης στον Άγιο Αθανάσιο απ΄ όπου κατάγεται ενώ ο Αδνάν Πετσενίκ στο 81ο Εκλογικό Τμήμα της ιδιαίτερης πατρίδας του, στο Δημοτικό Σχολείο Κενταύρου.


Στα κόμματα της Αριστεράς, εξάλλου, ο Χρήστος Γκαρμπούνης ψηφίζει στο 111ο Εκλοτικό Τμήμα που είναι στο 3ο ΕΠΑΣ . Στο 112ο ο συνυποψήφιός του Κώστας Γούναρης ενώ στο 113ο , επίσης στο 3ο ΕΠΑΣ, ψηφίζει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Ζειμπέκ Χουσείν. Ο Κώστας Δέλκος ψηφίζει στο 158ο Ε.Τ. που βρίσκεται στο 9ο Δ.Σ. της Κυψέλης, ο Νίκος Καλιαμπάκας του ΣΥΡΙΖΑ στο 160ο Τμήμα στο 4ο Δημοτικό, ο Σαμή Καραμπουγιούκογλου της ΔΗΜΑΡ ψηφίζει στο 115ο Εκλογικό Τμήμα, στο 2ο Γυμνάσιο και ο Γιώργος Κολλάρος του ΚΚΕ ψηφίζει στο ίδιο τμήμα.


.