Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Εγκαίνια Παιδικού Σταθμού Τραϊανούπολης

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Αλεξανδρούπολης, εργαζομένων του σταθμού, γονέων και μικρών παιδιών


        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του Παιδικού Σταθμού Τραϊανούπολης του «Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης, Παιδείας και Περιβάλλοντος» (Πολυκοινωνικό) Δήμου Αλεξανδρούπολης, παρουσία εκπροσώπων του Δήμου, εργαζομένων του σταθμού, γονέων και μικρών παιδιών.


Ο παιδικός σταθμός θα δεχτεί φέτος 27 παιδιά ηλικίας 2,5 έως 4 ετών, με δυνατότητα φιλοξενίας ακόμη περισσότερων στο μέλλον. Το κτίριο που στεγάζει τον παιδικό σταθμό αναμορφώθηκε και διαμορφώθηκε, ώστε να καλύπτει λειτουργικά, ποιοτικά και αισθητικά τις ανάγκες των παιδιών της Τραϊανούπολης και της ευρύτερης περιοχής.

Στο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Πολυκοινωνικού, κ. Παναγιώτης Ζητάκης, ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συνεργάστηκαν για την υλοποίηση του έργου, τονίζοντας ότι ο παιδικός σταθμός Τραϊανούπολης ανταποκρίνεται στα σύγχρονα κτιριακά και παιδαγωγικά δεδομένα, αποτελώντας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «κόσμημα» για την περιοχή.


.