Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συγκεντρώνει βοήθεια για τους κρατούμενους στη Βέννα


Αναπτύσσει δράσεις και υλοποιεί προγράμματα υποστήριξης ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων, καθώς και πληθυσμών που χρήζουν διεθνούς προστασίας και βρίσκονται σε κίνδυνο
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ





Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, αναπτύσσει δράσεις και υλοποιεί προγράμματα υποστήριξης ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων, καθώς και πληθυσμών που χρήζουν διεθνούς προστασίας και βρίσκονται σε κίνδυνο. Στο πλαίσιο αυτό, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απευθύνει έκκληση στους κατοίκους του Νομού Ροδόπης για συνδρομή και υποστήριξη των κρατουμένων στο Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Βέννας.

Ειδικότερα, λόγω της μεγάλης αύξησης της δύναμης των κρατουμένων προκύπτει άμεση ανάγκη για εξασφάλιση των κάτωθι ειδών:

Είδη ατομικής υγιεινής (σαπούνια, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, ξυριστικά, σαμπουάν, ρολά υγείας). Κλινοσκεπάσματα (σεντόνια, κουβέρτες, μαξιλάρια κλπ). Ιματισμός και υπόδηση. Τα είδη θα συλλέγονται στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κομοτηνής (Γρηγ. Μαρασλή 1, τηλ. 25310 22602  & 25310 23474, κα Φωτεινή Κουτλογεωργίου, Αντιπρόεδρος) και θα διανέμονται με ευθύνη του Τμήματος και των Εθελοντικών ομάδων του στην ομάδα κρατουμένων στο Κέντρο Κράτησης Βέννας.