Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Μεταγραφικά σενάρια στην Ξάνθη

Μετά την απόκτηση του Μπέντζαμιν Ονουάτσι, η Skoda Ξάνθη ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας και προσπάθησε να δελεάσει το κοινό για τις επόμενες μεταγραφές που θα ακολουθήσουν
  ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;






Μετά την απόκτηση του Μπέντζαμιν Ονουάτσι, η Skoda Ξάνθη ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας και προσπάθησε να δελεάσει το κοινό για τις επόμενες μεταγραφές που θα ακολουθήσουν. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν αρκετές φήμες στην πόλη της Ξάνθης για αρκετούς παίκτες που θα μπορούσαν να προστεθούν στο ρόστερ της Θρακιώτικης ομάδας, όπως όμως και κάποιοι που θα μπορούσαν να αποτελέσουν παρελθόν. Έτσι λοιπόν έντονο είναι το ενδιαφέρον των ελληνικών ομάδων για τον Θοδωρή Βασιλακάκη, που έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία, αλλά και σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του και αυτό κάνει επιφυλακτικούς τους τυχόν αγοραστές του.

Η ΠΑΕ θα ζητήσει ένα αρκετά πιο λογικό ποσό για τον ποδοσφαιριστή, καθώς δεν είναι 20 χρονών όπως ο Βλαχοδήμος, αλλά 24, ενώ επίσης δεν υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό που είναι μια ομάδα που πληρώνει περισσότερο από τους υπόλοιπους. Έτσι λοιπόν μια μεταγραφή του παίκτη ίσως αποφέρει στην ομάδα το ποσό των 250.000 ευρώ περίπου, με ποσοστό μεταπώλησης, ενώ θα αφήσει και ανοικτό το ενδεχόμενο για ανταλλαγή ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός είναι οι δύο ομάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, περιμένοντας πάντα το θέμα των αδειοδοτήσεων, ενώ από τον Παναθηναϊκό ανοικτό είναι και το ενδεχόμενο απόκτησης του Πετρόπουλου. Πάντα στις λίστες των μεγάλων ομάδων της Τουρκίας βρίσκεται και ο Μαρσελίνιο.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, μετά την απόκτηση του Ονουάτσι, Τριάδη και Κούτεβ, η Ξάνθη θα στρέψει τα φώτα της στα μετόπισθεν, αναζητώντας αριστερό μπακ, μια θέση που έμεινε ορφανή με τις αποχωρήσεις των Εντιμάρ και Τσουμάνη, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για στόπερ. Οι φήμες συνεχίζονται με παίκτες από τον Ολυμπιακό, Ζαραδούκας, Παπάζογλου, Ποτουρίδης στο προσκήνιο. Ένα ακόμη όνομα που ακούστηκε είναι του νεαρού Καρέλη από τον Εργοτέλη που ψάχνει το επόμενο σπίτι του, είναι διεθνής με την Ελπίδων και είναι σε νεαρή ηλικία, κάτι που κεντρίζει το ενδιαφέρον. Ακόμα δύο γνώριμοι για τους ξανθιώτες ποδοσφαιριστές, οι Ρίκκα και Κοντοδήμος, έμειναν ελεύθεροι (για τον Ρίκκα ισχύει αν η ΑΕΚ δεν πάρει αδειοδότηση) και απασχολούν τους ανθρώπους της ομάδας. Όλα είναι ανοικτά και η μεταγραφική περίοδος συνεχίζεται.