Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση Ξάνθης με... ειρωνικές εναλλακτικές


Η ΠΑΕ είχε ξεκαθαρίσει τη θέση της αναφορικά με το θέμα των αδειοδοτήσεων και των τιμωριών. Με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, ωστόσο, παρουσίασε και δύο εναλλακτικές λύσεις για το νέο πρωτάθλημα 
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΕΣ








Η ΠΑΕ Ξάνθη είχε ξεκαθαρίσει τη θέση της αναφορικά με το θέμα των αδειοδοτήσεων και των τιμωριών. Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη (05/06), ωστόσο, παρουσίασε και δύο εναλλακτικές λύσεις για το νέο πρωτάθλημα.

Οι προτάσεις της Ξάνθης βέβαια δεν είναι πραγματικές, αλλά ειρωνικές και αφορούν στο τι θα πρέπει να γίνει με τις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν. Η ακριτική ΠΑΕ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η Super League είναι πλέον αναξιόπιστη και ότι αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες αποτελούν «ντροπή και μπάχαλο του αιώνα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΥΤΩΝ.

1. Τον Αύγουστο ξεκίνησε το πρωτάθλημα στο οποίο είχε αποφασιστεί από όλους όσους συμμετέχουν στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, ότι οι ομάδες που δεν αδειοδοτούνται θα υποβιβάζονται στη Β΄ Εθνική.

2. Στις 12 Ιανουαρίου σε νέο συμβούλιο με την ίδια θεματολογία και με ψήφους, 11 προς 3, είχε επιβεβαιωθεί ότι οι ομάδες που δεν θα έπαιρναν αδειοδότηση θα υποβιβάζονταν στην Β Εθνική.

3. Στις 26 Μαρτίου, σε συμβούλιο αποφασίζεται ότι οι ομάδες που δεν αδειοδοτούνται, δεν θα υποβιβάζονται στη Β΄Εθνική, αλλά δεν θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές παρά μόνο Ελλήνων ποδοσφαιριστών ηλικίας μέχρι 22 ετών.

Όλοι εμείς στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, αποφασίζουμε κατά το δοκούν, αλλάζουμε τις αποφάσεις μας κατά το δοκούν, και βεβαίως με αυτά που γίνονται είμαστε πλήρως αναξιόπιστοι, και πιο συγκεκριμένα, μία ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ πλήρως αναξιόπιστη.

Καλούμαστε λοιπόν, την Τετάρτη 6 Ιουνίου, σε συμβούλιο, προκειμένου να αποφασίσουμε μία πιο «light» τιμωρία για τις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν. Το μπάχαλο του αιώνα και ντροπή για όλους μας.

Τι προτείνουμε, προκειμένου να μην υπάρχει πρωτάθλημα, όπως λέγεται «δύο ταχυτήτων».

1η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:
«Να τιμωρηθούν και αυτοί που έλαβαν αδειοδότηση και να γίνει πρωτάθλημα με τους όρους των ομάδων που δεν αδειοδοτήθηκαν».

2Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Να μην υπάρξει καμία τιμωρία για τις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν . Να τους γίνει μια επίπληξη «και σαν καλά παιδιά που είναι», να μην το ξανακάνουν, και να βγει ένα έγγραφο μέσα από τη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ το οποίο με δυό λόγια να λέει: «Για ποιες αδειοδοτήσεις μιλάμε τώρα και κουραφέξαλα, εδώ μαντήλι να κλάψουμε δεν έχουμε. Απαλλάξτε μας από οποιαδήποτε υποχρέωση και προϋπόθεση, για οποιαδήποτε αδειοδότηση»

Η SKODA ΞΑΝΘΗ, αν είχε να επιλέξει μία από τις δύο παραπάνω εναλλακτικές, θα επέλεγε τη δεύτερη που απεικονίζει και την πραγματικότητα στην Ελλάδα και στο Ελληνικό Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο».

.