Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Χωρίς Θρακιώτη η Εθνική Μπάσκετ

Ο τραυματισμός του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη οδήγησε τον Ηλία Ζούρο στην απόφαση να τον αποκλείσει από την αποστολή για το προολυμπιακό της Βενεζουέλας


       ΠΟΙΟΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ;



Τα ονόματα των 14 παικτών που κλήθηκαν στην εθνική ομάδα για το προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας ανακοίνωσε ο Ηλίας Ζούρος.


Εκτός έμεινε ο Στράτος Περπέρογλου και οι τραυματίες Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και Κώστας Κουφός, ενώ πριν το τουρνουά ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα κόψει άλλους δύο παίκτες.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του: Αντώνης Φώτσης, Γιάννης Μπουρούσης (Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο), Νίκος Ζήσης (Σιένα), Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης (Ολυμπιακός), Νικ Καλάθης, Κώστας Καϊμακόγλου, Ίαν Βουγιούκας (Παναθηναϊκός), Κώστας Βασιλειάδης, Δημήτρης Μαυροειδής (Μπιλμπάο), Μάικ Μπράμος (Γκραν Κανάρια).

Στην προετοιμασία θα συμμετέχουν μέχρι και την επιστροφή της αποστολής από τα φιλικά στο Κάουνας (16/6 με Ρωσία και 17/6 με Λιθουανία) οι Ζήσης Σαρικόπουλος και Βασίλης Καββαδάς (Πανιώνιος), που εν συνεχεία θα ενσωματωθούν στην Εθνική Β’.

.