Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Στο Επιμελητήριο Έβρου κλιμάκιο της Ν.Δ

Σε κλίμα αγαστής φιλοξενίας και συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της ΝΟΔΕ Εβρου με την διοίκησή του


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Σε κλίμα αγαστής φιλοξενίας και συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του κλιμακίου της ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου της Νέας Δημοκρατίας με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου. Στη συνάντηση που έγινε στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Έβρου, παρευρέθησαν ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟΜ.Ε.Κ.Ε. Έβρου, οι υποψήφιοι βουλευτές του Νομού κ. Κυριάκος Γεροντόπουλος και κ. Ελένη Δημούδη, καθώς επίσης και ο Τομεάρχης Εμπορίου της ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου κ. Κων/νος Χατζημιχαήλ.


Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου κ. Σταύρο Σταυράκογλου η συγκεκριμένη συνάντηση καταδεικνύει την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδει η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στην επιχειρηματικότητα και τον επιμελητηριακό θεσμό.

«Πιστεύουμε στην αναβάθμιση του ρόλου των Επιμελητηρίων όλης της χώρας αναθέτοντάς τους εκτός από τον θεσμικό τους ρόλο, αυτόν του οικονομικού συμβούλου της εκάστοτε κυβέρνησης, και ουσιαστικότατες αρμοδιότητες που αφορούν τόσο τη διαχείριση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, όσο και τη χάραξη και την υλοποίηση της εξαγωγικής πολιτικής της χώρας.

Όλοι μαζί πορευόμαστε σε μια κοινή προσπάθεια για μια νέα πορεία ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής. Άλλωστε, η δέσμευση της παράταξης μας για απενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας πιστεύω πως δίνει μεγαλύτερη δύναμη στο έργο που επιτελεί ο επιμελητηριακός θεσμός. Και ιδιαίτερα σε μια περιοχή όπως είναι ο Έβρος, όπου ο επιχειρηματίας πιέζεται από τα φορολογικά και όχι μόνο πλεονεκτήματα των γειτονικών χωρών», δήλωσε μετά την συνάντηση ο κ. Σταυράκογλου.

.