Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Το απόλυτο σοκ: Κομοτηναίος διέκοψε τις σπουδές του γιου του επειδή έμεινε άνεργος ο πατέρας του και δεν μπορούσε να τον συντηρήσει!!!

Απίστευτη η περίπτωση του Σάκη Καρκατσέλη, που αναγκάστηκε να θυσιάσει τις σπουδές των παιδιών του υποθηκεύοντας το μέλλον τους, επειδή δεν είχε πλέον χρήματα να τα συντηρήσει


       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Σοκ! Μόνο αυτό μπορεί να πει κανείς για την περίπτωση του κ. Σάκη Καρακατσέλη, στην Κομοτηνή, όπου θυσιάστηκαν ακόμα και οι σπουδές των παιδιών στο πλαίσιο της κρίσης, όπως επισήμανε πρόσφατα σε κατατοπιστικό ρεπορτάζ της η Καθημερινή.

«Ο ένας μου γιος σπούδαζε στο Μαθηματικό, στη Σάμο. Αποφασίσαμε» λέει «ως οικογένεια να σταματήσουμε τις σπουδές του, να τελειώσει το στρατιωτικό και να πάει μόνο στις εξεταστικές για να δώσει τα τελευταία μαθήματα».

Ανεργος ένα χρόνο και σε επίσχεση εργασίας άλλα δύο, αυτός και 130 άλλοι συνάδελφοί του. «Δεν υπάρχουν δουλειές, ακόμα και γι’ αυτές του ποδαριού τίθεται ηλικιακό ζήτημα. Στα 51 σου δεν βρίσκεις δουλειά ούτε για πακετάς...».

 «Το πάρκο», λέει ο κ. Καρακατσέλης, «έχει αποκτήσει για τους ανέργους άλλο νόημα. Είναι εκεί όπου μπορείς να συναντηθείς, μετά μία μέρα εξαντλητικής αναζήτησης δουλειάς, και να μιλήσεις με φίλους. Δεν χρειάζεται να πληρώσεις για καφέ ή πορτοκαλάδα...