Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Με Αλευρά και δυο μέρες μετά γιόρτασαν στο ΠΑΣΟΚ Ροδόπη την 3η Σεπτέμβρη

Όλα όσα είπε για τα 38α γενέθλια του Κινήματος ο πρώην βουλευτής Αθηνών στην Εκδήλωση που έγινε στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Την Κομοτηνή επισκέφθηκε στα πλαίσια της ανασύστασης και της επετείου των 38 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, το στέλεχος και πρώην βουλευτής Α’ Αθηνών Νάσος Αλευράς, ο οποίος μίλησε σε εκδήλωση του κόμματος στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου.


Στην εκδήλωση, παραβρέθηκε αρκετός κόσμος, ενώ μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο Μιχάλης Τιμοσίδης, υπεύθυνος ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ για την περιοχή, οι πρώην βουλευτές Όλγα Ρενταρή, Γιώργος Πεταλωτής, Δημήτρης Παπουτσής, Ηλίας Παπαδόπουλος, οι Αντιπεριφερειάρχης Παύλος Δαμιανίδης, Κώστας Παπακοσμάς, Αρχέλαος Γρανάς, Γεωργία Νικολάου, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, οι γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών Ροδόπης και Ξάνθης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και νεολαίοι του κόμματος.

«Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται, 38 χρόνια μετά την ίδρυση του, σε μια δύσκολη και κρίσιμη καμπή της ιστορίας του», ανέφερε ο Νάσος Αλευράς, δίνοντας έτσι την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στην κοινωνία και στο ΠΑΣΟΚ, για να συνεχίσει λέγοντας πως «αυτό το οποίο σήμερα μας προβληματίζει, αυτό για το οποίο αγωνιούμε και αγωνιζόμαστε, είναι να βάλουμε ξανά τον τόπο και την χώρα μας σε μια δημιουργική τροχιά».

Για να πετύχει να μπει η χώρα σε μια δημιουργική τροχιά ο κ. Αλευράς τόνισε πως «χρειάζονται δύσκολες και επώδυνες αποφάσεις και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν αυτές οι αποφάσεις να είναι δίκαιες και να ληφθούν μέτρα με τρόπο κοινωνικά δίκαιο».

Σε άλλο σημείο του χαιρετισμού επεσήμανε πως «υπάρχει ένα παραγωγικό έλλειμμα στην χώρα, το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε, για να δώσουμε δουλειά στους νέους ανθρώπους και να ξαναφέρουμε την χώρα κοντά στον ευρωπαϊκό περίγυρο, στον οποίο ανήκει».

Τέλος είπε πως η Ελλάδα δεν πρέπει να ηττηθεί σ’ αυτήν την «αναμέτρηση», εξηγώντας πως «πρέπει να μείνει στην Ευρώπη, εκεί είναι ο φυσικός, οικονομικός και κοινωνικός της χώρος και θα δουλέψουμε για να ξαναγίνουμε, όπως είπε ο πρόεδρος μας, μια κανονική χώρα, μια ευρωπαϊκή χώρα, σ’ ένα ευρωπαϊκό περιβάλλον».