Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση Χατζηοσμάν με Χατζηγάκη στην Αθήνα

Ο βουλευτής Ροδόπης πήγε και τα είπε με τον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστή Χατζηδάκη, πραγματοποίησε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν.

Ο βουλευτής εξέφρασε την επιθυμία του να συναντήσει τον Υπουργό προκειμένου να ενημερωθεί για ζητήματα της αρμοδιότητάς του. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα. Ο βουλευτής ζήτησε αναλυτική ενημέρωση για τους σχεδιασμούς του Υπουργείου σε θέματα ανάπτυξης και υποδομών στην Ροδόπη, όπως επίσης για την πορεία έργων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.
Ο Υπουργός ενημέρωσε τον βουλευτή για τους προγραμματισμούς του Υπουργείου στην Ροδόπη. Οι δύο άντρες ανανέωσαν το ραντεβού τους σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Στο τέλος της συνάντησης ο βουλευτής προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:«Επισκέφτηκα ένα Υπουργείο μείζονος σημασίας. Μέσα στη δίνη της οικονομικής κρίσης που πλήττει βαθύτατα την χώρα μας και τους πολίτες της δεν πρέπει στιγμή να λησμονούμε έννοιες όπως η ανάπτυξη και η ευημερία. Αυτοί πρέπει να συγκαταλέγονται στους στόχους μας για να έχουμε μακροχρόνια βιώσιμα και απτά αποτελέσματα.
Όπως επίσης τα έργα υποδομών που τόσο πολύ έχουν ανάγκη περιοχές της περιφέρειας, όπως η Ροδόπη. Είναι ένας τομέας που χρειάζεται στενή εποπτεία προκειμένου να ολοκληρωθούν έργα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα και να σχεδιάσουμε νέα έργα που θα καλύψουν ανάγκες των συμπολιτών μας και θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην πρόοδο του τόπου μας. Υπάρχουν φυσικά και εκκρεμή ζητήματα μεταφορών και δικτύων, έχω ασχοληθεί και στο παρελθόν με ανάλογα θέματα κατόπιν αιτημάτων συμπολιτών μου από διάφορες περιοχές της Ροδόπης που αισθάνονται αποκλεισμένοι επικοινωνιακά.
Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψή μου στον Υπουργό, αλλά του διεμήνυσα ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες στο μέλλον διότι οι αρμοδιότητες του Υπουργείου είναι ζωτικής σημασίας. Η ορθή υλοποίηση έργων υποδομών και αναπτυξιακών αποτελούν εγγύηση για την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των συμπολιτών μας».