Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Βιβλίο γράφει ο Κομοτηναίος πρώην υπ. Αμυνας Φραγκούλης Φράγκος

Ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ φιλοδοξεί με το πόνημά του να δημιουργήσει ένα μανιφέστο αντίστοιχο με εκείνο του τούρκου ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου, που αποτελεί αλφαβητάρι της τουρκικής διπλωματίας
ΠΟΙΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ;
ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ και πρώην υπουργός Aμυνας κ. Φραγκούλης Φράγκος πρόκειται σύντομα να εκδώσει βιβλίο από τις εκδόσεις Λιβάνη. Όπως αναφέρει ο πάντα έγκυρος σε αυτά "Βηματοδότης",  ο τίτλος του βιβλίου θα είναι «Ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι;».

Όσοι το έχουν διαβάσει λένε ότι ουσιαστικά πρόκειται για την ελληνική απάντηση στο «Στρατηγικό βάθος» του κ. Αχμέτ Νταβούτογλου. Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο βιβλίο του τούρκου υπουργού Εξωτερικών θεωρείται το αλφαβητάρι της τουρκικής διπλωματίας και μεταξύ άλλων περιγράφει πώς η Άγκυρα πρέπει να αξιοποιήσει της τουρκόφωνες μειονότητες προς όφελός της, όπως αυτή της Δυτικής Θράκης (πράγμα που κάνει βεβαίως, βεβαίως).

Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο Φραγκούλης Φράγκος για πολλά χρόνια έχει υπηρετήσει στην Άγκυρα αλλά και στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες  ενώ λόγω καταγωγής από την Κομοτηνή, φρόντισε έγκαιρα να μάθει τουρκικά, τα οποία μάλιστα μιλά άψογα.

Για αυτό και προεξοφλείται ότι το βιβλίο θα έχει ιδιαίτερη απήχηση, ιδίως  στην πατριωτική πτέρυγα όλων των παρατάξεων, αφού ο στρατηγός Φράγκος θεωρείται από πολλούς ως μια από τις ελάχιστες προσωπικότητες που εκφράζουν την πατριωτική αντίληψη για την Ελλάδα με σοβαρότητα, νηφαλιότητα και επιχειρήματα. Και όχι ακροδεξιές κορώνες...