Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Με πριμ στο Καραϊσκάκη θα πάει ο Πανθρακικός

Με ανεβασμένη ψυχολογία θα αντιμετωπίσουν οι Κομοτηναίοι τον απογοητευμένο Ολυμπιακό, που πριν λίγο ηττήθηκε στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ εντός έδρας από την Σάλκε με 1-2

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Με ανεβασμένη ψυχολογία από την νίκη επί του Παναθηναϊκού αλλά και με την καταβολή πριμ-έκπληξη θα παραταχθεί ο Πανθρακικός την Κυριακή στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό, που πριν λίγο ηττήθηκε με 1-2 στην πρεμιέρα του Τσαμπιονς Λιγκ από την Σάλκε.


Η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοίνωσε το συγκεκριμένο πριμ αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού στα αποδυτήρια, δίνοντας το δικό της χρώμα στα πανηγύρια που καλά κρατούσαν.



Σε ένα κοντράστ συναισθημάτων αφού ακριβώς μία εβδομάδα πριν είχε υπάρξει η βαριά ήττα από την Δόξα Δράμας με 5-2 στο φιλικό παιχνίδι στην Δράμα που όπως όμως αποδείχθηκε στην πράξη λειτούργησε προς όφελος της ομάδας του Σάββα Παντελίδη.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής ωστόσο για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιάννη Στάθη που στην διάρκεια του Σαββατιάτικου ραντεβού με τον Παναθηναϊκό υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση (απόρροια του ανανεωμένου αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού Γηπέδου της Κομοτηνής).

Τελικά όπως διαπιστώθηκε ο 25χρονος αμυντικός υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στους προσαγωγούς και θα μείνει ακόμη και έναν μήνα εκτός δράσης χάνοντας τους επόμενους αγώνες με τον Ολυμπιακό, την Βέροια και τον Λεβαδειακό.

Σε αντίθεση με τον μπακ του Πανθρακικού ο Τούρκος Ντενίζ Μπαϊκαρά όπως αποδείχθηκε δεν κληρονόμησε κάποιον τραυματισμό από το χτύπημα που δέχθηκε επίσης στον τετρακέφαλό του και έτσι θα δώσει το παρών στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τραυματισμός του Στάθη είναι ο δεύτερος σοβαρός για ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού από την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Ο πρώτος είχε να κάνει με την ρήξη χιαστών που είχε υποστεί ο Ηλίας Μιχαλόπουλος στο παιχνίδι με τον Πλατανιά Χανίων στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου στην 2 αγωνιστική.