Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Σε 20 λεπτά ξεκινούν οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ Ορεστιάδας


Αντωνιάδης, Γουτκίδης, Χαμαλίδης οι υποψήφιοι.

Σε ποια σημεία θα στηθούν οι κάλπες;
Ως πότε μπορείτε να ψηφίσετε;

ΔΕΝ απαιτείτε να είστε ΠΑΣΟΚ!



Στις 9.00 το πρωί ανοίγουν οι έξι κάλπες που θα λειτουργήσουν στα τέσσερα εκλογικά κέντρα που στήνει το ΠΑΣΟΚ στις έδρες των δήμων Ορεστιάδας, Βύσσας, Κυπρίνου και Τριγώνου, προκειμένου να αναδειχθεί ο ένας από τους τρεις υποψήφιους να λάβουν τη στήριξη του κόμματος στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης τον ερχόμενο Νοέμβριο για το διευρυμένο δήμο Ορεστιάδας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι πολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους των τεσσάρων δήμων που συνενώνονται. Με άλλα λόγια, δεν απαιτείται να είστε μέλος ή φίλος του ΠΑΣΟΚ. Αν είστε νεοδημακράτης, μπορείτε να πάτε και να ψηφίσετε τον κατά τη γνώμη σας πιο άχρηστο, ώστε να ενισχύσετε τη νίκη του υποψηφίου του δικού σας κόμματος!!!

Υποψήφιοι είναι Πολυχρόνης Αντωνιάδης, Πασχάλης Γουτκίδης και Λευτέρης Χαμαλίδης. Βάζετε μόνο έναν σταυρό. Αυτά θα είναι τα έγκυρα ψηφοδέλτια. Αν δεν βάλετε κανέναν, μην κάνετε τον κόπο να πάτε. Έτσι κι αλλιώς δεν πάει υπέρ του... κόμματος, για τους πράσινους ψηφίζετε.

Τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν είναι:


Στο Δήμο Ορεστιάδας το Εργατικό Κέντρο, όπου θα στηθούν δύο κάλπες,


Στο Δήμο Κυπρίνου η αίθουσα του συλλόγου γυναικών, όπου θα υπάρχει μία κάλπη,


Στο Δήμο Βύσσας, το Πνευματικό Κέντρο, όπου επίσης θα υπάρχει μία κάλπη και


Στο Δήμο Τριγώνου, η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Δικαίων, όπου θα υπάρχουν δύο κάλπες.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 6 το απόγευμα, με δυνατότητα παράτασης, σε περίπτωση που η προσέλευση των πολιτών θα είναι μεγάλη.