Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Ήρθε και ο Φωτιάδης τετατέτ με τους ληστές;

- Πάλεψε μαζί με τον έναν ο πρώην υφυπουργός

- Τους είδε και η γυναίκα του. Είχαν μάσκες και γάντια

- Υπήρχε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και τα κατέγραψε

Μάθετε κι άλλες λεπτομέρειες...



Πρωτοφανές περιστατικό στην Αλεξανδρούπολη. Δύο άγνωστοι δράστες οπλισμένοι, εισήλθαν το βράδυ του Σαββάτου στην οικία του πρώην υφυπουργού Οικονομίας Απόστολου Φωτιάδη στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με μάσκες και φορούσαν γάντια και με την απειλή όπλου προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον κ. Φωτιάδη και τη σύζυγο του. Ο ένας εκ των δύο μάλιστα, απείλησε τη σύζυγο του πρώην υφυπουργού.


Ο κ. Φωτιάδης πάλεψε με τον έναν δράστη αρπάζοντας μια καρέκλα, όμως ο ληστής κατάφερε να τον ρίξει κάτω χτυπώντας τον με το πίσω μέρος του όπλου του στο κεφάλι.

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από το γιο του υφυπουργού που βρισκόταν στον επάνω όροφο του σπιτιού και τράπηκαν σε φυγή...»

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης κάνει λόγο για απόπειρα ληστείας, εξετάζει τις κασέτες από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του σπιτιού και ερευνά όλα τα ενδεχόμενα. Σύμφωνα πάντως με τον κ. Φωτιάδη οι δράστες "μιλούσαν Ελληνικά όμως είχαν προφορά που παραπέμπει σε σλαβόφωνες χώρες".

Πηγή:  alexandroupolisonline.blogspot.com