Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Τα συμπεράσματα από το φιλικό του Πανθρακικού


Μια ψύχραιμη ανάλυση για την εικόνα της ομάδας της Κομοτηνής στο ματς της Ξάνθης.

Πότε και ποια είναι τα επόμενα φιλικά του;



Ο Πανθρακικός την Παρασκευή παρουσίασε δυο διαφορετικά πρόσωπα στο γήπεδο των Πηγαδίων με αντίπαλο την Ξάνθη. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταιγιστικός, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες και κλείνοντας όλους τους χώρους στους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης. Στο δεύτερο όμως ημίχρονο , με την είσοδο νέων προσώπων, η ομάδα έχασε τη συγκέντρωση της και παραδόθηκε στις διαθέσεις των -πιο έτοιμων- ποδοσφαιριστών της Ξάνθης γνωρίζοντας την ήττα με 2-0.

Ο Κώστας Βασιλακάκης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού , καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα Α Εθνικής που σε μια εβδομάδα ξεκινά της επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Στο α ημίχρονο , ο Πανθρακικός είχε αρκετές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, του ακυρώθηκε λανθασμένα τέρμα που σημείωσε ο MVP των πρασίνων Κωνσταντίνος Πάγκαλος ενώ είχε και δοκάρι με τον Γιάννη Σίμωση, ο οποίος έδειξε ενθαρρυντικά στοιχεία.

Ο Κώστας Βασιλακάκης παρέταξε την ομάδα με τους Κουτσόπουλο, Σακελλαρίου, Κανωτίδη, Βαγγελόπουλο, Ιασωνίδη, Μαρσελάο, Λόπες, Παπουλή, Πάγκαλο, Μπουντούρη και Σίμωση.Στο β ημίχρονο φάνηκε ίσως το γεγονός πως η ομάδα ακόμα μοντάρεται και δεν άντεξε στην πίεση της Ξάνθης. Το κέντρο της άμυνας παρουσίαζε κενά ενώ φάνηκε και το γεγονός πως ο Νατσούρας θέλει ακόμα χρόνο προκειμένου να μπει στην χημεία της ομάδας, καθώς φάνηκε έξω από τα νερά του. Ο Κώστας Βασιλακάκης έδωσε χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές του , κάτι που είχε αντίκτυπο στο ρυθμό του παιχνιδιού. Το πιο ενθαρρυντικό ήταν το γεγονός πως η ομάδα δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες μετά το 80΄ κυρίως από τα δεξιά με τον Αρσενίεβιτς και τον Καζάκη, γεγονός που δείχνει την καλή φυσική κατάσταση που έχουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Πανθρακικός θα δώσει αυτήν την εβδομάδα δυο ακόμα φιλικά, την Τετάρτη στο Φώτης Κοσμάς με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ενώ το επόμενο Σάββατο θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση Καρδίτσας.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/