Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για το Σουφλί


Τι ακριβώς αποκάλυψε στην συνέντευξή του στην τηλεόραση ο Σάκης Δημούτσης;


Εχει μεν καταθέσει βιογραφικό στη ΝΔ αλλά δεν θέλει... χρίσμα. Μας κοροϊδεύει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ...




Στη Δέλτα τηλεόραση και στο βραδινό Δελτίο Ειδήσεων ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για τον νέο Καλλικρατικό Δήμο Σουφλίου, ο κύριος Σάκης Δημούτσης από το Τυχερό .


Έχουμε αργήσει να μιλήσουμε για τον Καλλικράτη είπε ο κύριος Δημούτσης , μόνο πισωγυρίσματα , παλιοί δήμαρχοι που θέλουν ξανά να διεκδικήσουν και καμία άλλη υποψηφιότητα δεν έχει βγει στο προσκήνιο εκτός από τη δική μου .

Δεν πρέπει αυτές οι εκλογές να είναι ίδιες με τις προηγούμενες , τα πράγματα έχουν αλλάξει , με πολλά προβλήματα οικονομικά , αγροτικά , τουρισμού κτλ .

Δεν υπάρχει ακόμα μια νέα πρόταση προς τους πολίτες και γιαυτό πιστεύω ότι πρέπει να ανοίξουμε όλοι τα χαρτιά μας .

Δηλώνω παρόν και ευελπιστώ να συγκεντρώσω δίπλα μου κόσμο επαγγελματίες αγρότες κτλ , ανθρώπους με τους ίδιους προβληματισμούς και ανησυχίες με εμένα .

Έχω καταθέσει το βιογραφικό μου στη Νέα Δημοκρατία αλλά δεν θέλω χρίσμα , θέλω ηθική στήριξη δηλαδή να ενθαρρύνει ανθρώπους σαν και εμάς μου είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες να ασχοληθούμε με την τοπική αυτοδιοίκηση , γιατί εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί . Μέχρι αύριο δεν θα έχω ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο αλλά υπάρχει ο βασικός πυρήνας και επιδιώκω να υπάρχουν άνθρωποι που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο και από τους τρεις Δήμους .

Μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος να σας ανακοινώσω ολοκληρωμένο το συνδυασμό με το όνομά του και τους υποψηφίους του είπε κλείνοντας ο κύριος Δημούτσης .

 
Πηγή:  http://souflievros.blogspot.com/