Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Γύρισε από το Ντέμπρετσεν το βόλεϊ του Σουφλίου



Βρέθηκε στην Ουγγαρία για το 14ο παγκόσμιο Τουρνουά Παίδων και Κορασίδων

Δείτε τα αποτελέσματα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αποστολή εκεί...





Στο 14ο παγκόσμιο τουρνουά volley, στην πόλη DEBRECEN της Ουγγαρίας συμμετείχε ο Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ με τις ομάδες παίδων και κορασίδων.


Το τουρνουά διεξήχθη από τις 20 - 23 Αυγούστου στην πανέμορφη πόλη Debrecen της Ουγγαρίας (2η σε πληθυσμό της χώρας) και ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε η Ελλάδα στο τουρνουά αυτό με την παρουσία της ομάδας μας.

Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 29 ομάδες ( σχολικές ομάδες- αθλητικοί σύλλογοι και εθνικές ομάδες ) .

Στην κατηγορία των κορασίδων συμμετείχαν οι εθνικές ομάδες της Τυνησίας και της Χιλής και αθλητικοί σύλλογοι των χωρών:Ελλάδα, Φινλανδία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σερβία, Γερμανία.Αντίστοιχα στην κατηγορία των παίδων, οι εθνικές ομάδες της Ουγγαρίας και της Ελβετίας και σύλλογοι από: Ελλάδα, Πολωνία, Ουκρανία, Ρουμανία.

Η ομάδα των κορασίδων σημείωσε μια νίκη κατά της τοπικής ομάδας του Debrecen και η ομάδα των παίδων μια νίκη κατά της Lesko Πολωνίας.

Τα παιδιά επέστρεψαν στο Σουφλί τα χαράματα της 24ης Αυγούστου κουρασμένα μεν από το πολύωρο ταξίδι, αλλά κατενθουσιασμένα, χαρούμενα,ικανοποιημένα και γεμάτα από παραστάσεις και εμπειρίες από τους διεθνείς αγώνες στους οποίους συμμετείχαν για πρώτη φορά.