Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ποδηλατικός γύρος σήμερα στη Βιστωνίδα



Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες...







Ο Δήμος Βιστωνίδος στα πλαίσια των Γιορτών Νεολαίας, Πολιτισμού & Παράδοσης, διοργανώνει 3ους Πανελλήνιους Ποδηλατικούς Αγώνες OPEN ΔΡΟΜΟΥ Γύρου Βιστωνίδος στις κατηγορίες Ανδρών – Εφήβων, +30, +40, +50, και Γυναικών την Κυριακή 29 Αυγούστου 2010.



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:

Αντοχής

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Άνδρες – Έφηβοι, +30, +40, +50 και Γυναικών κοινός αγώνας, αντοχής 68 χλμ.


Διαδρομή: Εκκίνηση 11.00 από την κεντρική πλατεία της Γενισέας – Βαφέϊκα – διασταύρωση ΣΕΒΑΘ – Πηγάδια – Κιμμέρια – Λευκόπετρα – Σέλερο – Πολύσιτος – Συδινή –

Διασταύρωση Κουτσού – Νέα Κεσσάνη - διασταύρωση Μάνδρας – παραλία Μάνδρας –

παραλία Αϊ Γιάννη – Αρχ. Χώρος Αβδήρων – Άβδηρα – - Διασταύρωση Πεζούλας – Γενισέα.– Κεντρική Πλατεία Γενισέας

Απονομές: 13.00


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι συμμετέχοντες έχουν την υποχρέωση να καταθέσουν στη γραμματεία ιατρική γνωμάτευση ή υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1050 ότι είναι υγιείς (οι κάτω των 18 ετών, βεβαίωση κηδεμόνα) ή δελτίο αθλητικού συλλόγου θεωρημένο από την Εθνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας για το 2010.

Ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Μπορούν να αποσταλούν με φαξ στο 2541 3 52554 ή και στην γραμματεία του αγώνα στον τόπο εκκίνησης. Η γραμματεία θα λειτουργήσει από τις 9.30 – 10.30 της ημέρας του αγώνα. Μετά το κλείσιμο της γραμματείας καμία εγγραφή δεν θα γίνει δεκτή.

Πληροφορίες: Γ. Μπάμπουρας

Τηλ.: 2541 3 52550

ΦΑΞ: 2541 3 52554

e-mail : info@vistonida.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ:

Θα ισχύουν οι κανονισμό της Εθνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.)

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ:

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

1ος νικητής : Κύπελλο – Χρυσό μετάλλιο – Δίπλωμα

2ος νικητής : Αργυρό μετάλλιο – Δίπλωμα

3ος νικητής : Χάλκινο μετάλλιο – Δίπλωμα

4ος – 5ος – 6ος : Διπλώματα για κάθε κατηγορία ξεχωριστά

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Σε περίπτωση που κάποια κατηγορία δεν συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών (έξι 6), θα συγχωνευτεί στην αμέσως προηγούμενη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Θα κληρωθούν διάφορα δώρα στους συμμετέχοντες και μετά το πέρας των αγώνων, ο Δήμος Βιστωνίδος θα παραθέσει γεύμα στους αγωνιζόμενους.