Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Έπεσε ξύλο για τα μάτια 40χρονης αλλοδαπής

Η κυρία ήταν παντρεμένη και συνοδευόταν από τον σύζυγό της αλλά αυτό δεν πτόησε την διπλανή παρέα που της τάριχνε
Στο αυτόφωρο κατέληξαν οι νταήδες και ο ένστολος σύζυγος όταν πιάστηκαν στα χέρια, ενώ θα περάσει και πειθαρχικό...
       ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Απρόσμενη τροπή πήρε η ευχάριστη καλοκαιρινή βραδιά θαμώνων κεντρικού μπαρ στην Κομοτηνή, όταν πιάστηκαν στα χέρια άνδρες από δύο διαφορετικές παρέες. Αφορμή της έριδος τα κάλλη μίας 40χρονης αλλοδαπής.

Η γυναίκα εισήλθε στο κατάστημα συνοδευόμενη από τον μικρότερο σε ηλικία σύζυγο, ο οποίος μάλιστα τυγχάνει να είναι ένστολος. Το ανδρόγυνο μαζί με την παρέα του κατευθύνθηκαν σε σημείο της αρεσκείας τους κι άρχισαν χαλαρές κουβέντες, απολαμβάνοντας παράλληλα το ποτό τους. Τα κάλλη της κυρίας γρήγορα έγιναν αντιληπτά από τους άρρενες θαμώνες διπλανής παρέας, που δεν έχασαν χρόνο να την προσεγγίσουν, αδιαφορώντας για την παρουσία ανδρών στην παρέα της 40χρονης.
Αρχικά περιορίστηκαν σε ματιές, αλλά γρήγορα το παιχνίδι χόντρυνε, με αποτέλεσμα ο σύζυγος να το καταλάβει. Ζηλιάρης όντας ο σύζυγος δεν περιορίστηκε απλά στις συστάσεις προς τα ενοχλητικά καμάκια. Η έντονη λογομαχία ήταν η σπίθα που έβαλε φωτιά και έτσι δεν άργησαν να πέσουν οι πρώτες μπουνιές. H ατμόσφαιρα στο κέντρο άρχισε να χαλάει.
Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν στάθηκε ικανή να συγκρατήσει τον σύζυγο που ήθελε να απαντήσει με ξύλο στην προσβολή. Χρειάστηκε η παρέμβαση των …φουσκωτών του μαγαζιού ώστε να μην προκληθούν καταστροφές και το σημαντικότερο, να μην υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί. Βεβαίως ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία παρέλαβε τους νταήδες, μεταξύ των οποίων και ο σύζυγος, για να τους οδηγήσει στο αυτόφωρο.
Πάντως ο σύζυγος λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας δεν θα ξεμπλέξει γρήγορα, αφού η επιθετικότητά του και η εμπλοκή του σε καβγά είναι στοιχεία που τιμωρούνται αυστηρά και από τον εσωτερικό κανονισμό ασχέτως αν είχε δίκαιο ή όχι. Η δημόσια εικόνα ακόμη και σε ιδιωτικές στιγμές των ενστόλων ελέγχεται. Άρα η ιστορία θα έχει μάλλον συνέχεια.


Πηγή:   http://www.xronos.gr/